Cautare

685 de rezultate pentru "atelier mobila" (4.15 secunde)
Operatorii de telefonie mobila sunt obligati, in consecinta, sa ofere dispozitive mai ieftine pentru a putea atrage noi abonati. ... Potrivit GSM Association, “aproximativ 80% din populatia globului are acoperire pentru telefonie mobila, dar doar 25% din locuitori detin un telefon mobil“.
“Dintre furnizorii activi de servicii, avem 61 pentru telefonie fixa, 4 pentru telefonie mobila si 515 pentru Internet“, a declarat ieri presedintele ANRC, Dan Cristian Georgescu, cu prilejul Zilei Comunicatiilor.
Prin vanzarea diviziei de telefonie mobila CosmoRom, compania RomTelecom va avea cale libera catre piata de capital.
Operatorii de telefonie mobila vor preturi mai mari "Operatorii de telefonie mobila incearca sa demonstreze ca un apel dintr-o retea in alta este foarte scump, iar noi le demonstram ca nu e chiar asa", a declarat, presedintele ANRC, Dan Georgescu.
Mai mult, cei care vor apela la serviciile altei companii de telefonie mobila isi vor putea pastra si numarul initial de telefon, schimbarea acestuia nefiind obligatorie.
ßi asta pentru ca tarifele percepute de operatorii de telefonie mobila europeni pentru convorbirile in strainatate, in state membre UE, vor fi injumatatite in 2007, conform propunerilor inaintate recent de Comisia Europeana, potrivit Reuters.
Telefonia mobila de generatia a treia le permite utilizatorilor acces rapid la Internet, transfer de date, imagini, ascultarea de muzica pe telefonul mobil, precum si vizualizarea paginilor web cu elemente grafice si servicii de localizare.
Importatorii scumpesc mobila Aceasta crestere afecteaza insa si pretul mobilei achizitionate din import. ... Astfel ca, daca va creste pretul de achizitie, importatorii vor vinde si ei mai scump, e de parere Dumitru Pohus, reprezentantul unei firme importatoare de mobila.
Singurele capabile sa salveze economia romaneasca in urmatorii ani sunt, in opinia specialistilor, prelucrarea lemnului, productia de mobila, industria electronica si productia de software.
La sfarsitul saptamanii trecute, companiile RCS&RDS si Telemobil (Zapp) au reusit sa castige licitatia pentru atribuirea a ultimelor doua licente de telefonie mobila din generatia a treia (3G).
In ceea ce priveste judetul Constanta, pentru viitor se doreste organizarea aici a doua targuri, unul de turism si unul de mobila, asemanatoare celor din Bucuresti.
Fie ca sunt furnizori de telefonie fixa sau mobila, operatorii de pe piata ne promit de la anul servicii integrate. Astfel, acelasi operator de telefonie fixa va oferi si servicii de telefonie mobila.
Acest lucru pare sa-i nemultumeasca pe marii operatori de telefonie mobila, prezenti si in Romania, care sustin ca in cazul in care le-ar fi impuse tarife mai mici, nu si-ar mai putea acoperi costurile in ceea ce priveste acest serviciu.
Potrivit unor retaileri de mobila prezenti pe piata romaneasca, in perioada urmatoare si alti jucatori internationali din retailul de mobila si decoratiuni interioare ar putea intra pe piata romaneasca.
Disputa cu privire la tarifele comunitare privind serviciile de telefonie mobila este departe de a se fi incheiat.
Asociatia Romana a Bancilor (ARB) ar putea solicita autoritatilor sa permita prestatorilor de servicii, in special companiilor de telefonie mobila, sa furnizeze informatii despre clienti Biroului de Credit, a declarat presedintele ARB, Radu Gratian Ghetea.
De asemenea, posibilitatea ca acest lucru sa se intample va fi luata in calcul dupa implementarea retelelor IT in telefonia mobila, iar in aceasta situatie facturarea nu mai are sens sa se faca pe minut, ci pe volumul de date", a declarat presedintele ANRCTI, Dan Georgescu.Acest sistem a fost adus in discutie din cauza faptului ca, in prezent, tarifele de interconectare sunt considerate mari, iar prevederile Comisiei Europene in aceasta privinta se vor aplica gradual.
Romtelecom va lansa pana la finele acestui an servicii de telefonie mobila, in baza recentei licentei castigate, in conformitate cu oferta depusa in cadrul procedurii de selectie, a declarat directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.
Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat miercuri o cartela preplatita, Zapp NoPay, prin intermediul careia clientii primesc 0,08 euro pentru fiecare minut de convorbire primit din alte retele nationale sau internationale, fixe sau mobile.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
google-analytics.com