Cautare

685 de rezultate pentru "atelier mobila" (3.12 secunde)
Despre JYSK JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de saltele, plapumi, mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro.
RCS & RDS a lansat ieri, la Craiova, DigiMobil - serviciul de telefonie mobila 3G.
Operatorii de telefonie mobila GSM si 3G nu vor putea licita pentru acordarea licentei nationale de utilizare a frecventelor 410-415 MHz si 420-425 MHz, care permite furnizarea de comunicatii mobile în banda larga, se arata într-un comunicat al ANRCTI.Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei a publicat, spre consultare publica, proiectul de decizie privind procedura de acordare a unei licente de utilizare a frecventelor radio pentru furnizarea de retele si servicii de comunicatii electronice mobile în benzile de frecvente 410-415 / 420-425 MHz.
Cosmote Romania va implementa standardul NRTRDE (Near Real Time Roaming Data Exchange), destinat reducerii fraudelor de roaming, prin adoptarea solutiei informatice Comptel Roaming Management Solution, dezvoltata de compania suedeza Comptel, se precizeaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Toate convorbirile telefonice si SMS-urile vor fi de astazi înregistrate de operatorii de telefonie fixa si mobila si vor fi stocate timp de sase luni, potrivit Legii nr.
din acest an utilizatorii de telefoane mobile isi pot procura un incarcator unic, compatibil cu produsele mai multor furnizori de echipamente mobile.Incarcatorul este rezultatul unei colaborari intre Uniunea Europeana si furnizorii de echipamente de telefonie mobila si are scopul de a reduce deseurile electronice si impactul acestora asupra mediului, dar si cheltuielile consumatorilor finali.
Internet mobil gratuit la metroul bucurestean si de la Vodafone Toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ai Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului din Bucuresti incepand de miercuri, 9 noiembrie, a anuntat compania.
Reprezentantii companiilor de telefonie mobila sustin ca fraudele de tip phishing sunt cel mai des intalnite, cei care le comit prezentandu-se drept reprezentanti ai furnizorilor.
"Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. Operatorul T-Mobile din Statele Unite ale Americii, filiala a lui Deutsche Telekon, doreste sa schimbe modelul de business pe care se bazeaza toate abonamentele de telefonie mobila.
it.bzi.ro informeaza ca Jennifer Lopez va deschide un lant de magazine de telefonie mobila Populara cantareata si actrita americana, Jennifer Lopez, si-a anuntat intentia de a deschide un lant de magazine de telefonie mobila in colaborare cu operatorul Verizon.
Parlamentarii europeni au votat eliminarea taxelor de roaming, companiile de telefonie mobila fiind obligate sa renunte la acestea pana pe 25 decembrie 2015. Decizia, asteptata de altfel, face parte din ceea ce Europa denumeste ca fiind "Connected Continent", o piata unica a operatorilor de telefonie mobila.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila:
- solutie Glasses - de curatat ochelarii (solutia de baza vine din SUA) - solutie de vase care nu lasa pete de clor si de calcar si nu ataca mainile - bureti de vase care pot fi folositi intre 2 - 4 luni (doua bucati la 5 RON) - solutie Glass pentru curatarea geamurilor ce degreseaza foarte bine si este antistatic - costa 15 RON - Multi Surface - solutie de intretinere - costa 18 RON Cele mai cautate produse sunt cea de curatat pielea si cea de mobila.
De vineri pana duminica, in ambele weekenduri ale festivalului, copiii cu varste intre 10 - 14 ani vor putea participa la un atelier de benzi desenate. ... Trainerul acestui atelier, Aniela Ariton, este ilustrator si lucreaza la aplicatii pentru mobil, dar si la povesti pentru copii.
Pentru construirea sau dotarea unei croitorii, a unui atelier de pielarie sau de prelucrarea lemnului, a fierului, dar si a unuia de realizare de instrumente muzicale romanii din mediul rural pot apela la fonduri europene.
cifra de afaceri pe ultimele 12 luni, daca este posibil, defalcata pe activitati specifice acestui atelier; ... Oamenii au inteles ca in cadrul AFDJ nu are ce cauta un atelier de reparatii.
A urmat cursuri de scolarizare timp de doua saptamani, dupa care a pornit propria-i afacere cu numai 150.000 de marci si un mic atelier.
- Ai un atelier despre studiul imaginii... - Si pentru mine e curios ca fac acest atelier pentru ca nu am vrut la inceput.
Este un atelier care le ofera doritorilor mai multe posibilitati de exprimare artistica. ... Pentru "walk-in customers", care vin individual la atelier si de regula neprogramat, workshop-ul se organizeaza ad hoc.
13.03.2015, Agora Ex Libris II, zona II de evenimente, Palas Mall, Atrium, nivel 0 - ora 13.00 - 13.35 Povestile Angelei - atelier de povesti si scriere creativa cu poeta Angela Baciu- ora 13.55 - 14.25, Povestile Angelei - atelier de povesti si scriere creativa cu poeta Angela Baciu, 14.03.2015 - ora 10.30 - 11.25 Editura Junimea prezenta la Targul Librex:
google-analytics.com