Cautare

2406 de rezultate pentru "asociatiea oamenilor sinceri" (3.21 secunde)
Vicepresedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania a atras atentia asupra faptului ca in ultimele luni industria da semne de scadere, exportul, care genereaza valuta, da semne de scadere, iar din 2012 va trebui sa incepem sa rambursam si datoria catre finantatorii externi, in conditiile in care substanta economiei slabeste.
Noul Cod Fiscal garanteaza bani mai multi in buzunarul oamenilor dar si venituri suficiente in pusculita statului. ... Dar, desigur, ele ar trebui sa se opreasca acolo unde initiativa celorlalti aduce ceva bun in viata oamenilor.
Johnson & Johnson Romania organizeaza astfel de actiuni caritabile cu regularitate, in incercarea de a veni in intampinarea nevoilor comunitatii si de a imbunatati calitatea sanatatii oamenilor. ... Noi facem parte din ritualul zilnic de ingrijire al oamenilor si al familiilor lor.
Sarbatoarea a prilejuit de-a lungul timpului aparitia a numeroase superstitii, traditii, obiceiuri asociate in spatiul popular romanesc mai ales cu transformarile naturii si oamenilor aduse de sosirea toamnei.
Printre predictiile sale se numara faptul ca Internetul va juca un rol central in viata oamenilor (lucru pe care il sustinea in anii ‘80, cand Internetul era o retea cunoscuta de putini oameni), ca oamenii vor fi invinsi la sah de computere (cu opt ani inainte ca Garry Kasparov sa piarda in fata lui Deep Blue) si ca Uniunea Sovietica se va prabusi.
Viata reala a oamenilor este in alta parte si ei acolo te asteapta, macar sa le vezi conditiile de viata si sa le asculti pasurile.
Coronavirusurile alcatuiesc o familie de virusuri care provoaca boli atat oamenilor, cat si animalelor.
Majoritatea oamenilor au scris doar ca sa isi exprime regretul pentru cei doi tineri morti, rude sau prieteni care au citit pe Internet. ... Asta fac ziaristii, relateaza faptele, relateaza ce vad, emotiile oamenilor.
La sfarsit de saptamana, democratii constanteni s-au intalnit pentru a-si desemna conducerea Organizatiei Oamenilor de Afaceri. ... Pe de alta parte, din conducerea Oamenilor de Afaceri mai fac parte un numar de 10 vicepresedinti si 14 secretari.
Care este starea de spirit a oamenilor? ... Dezamagirea lor este normala, intemeiata, dar le-as recomanda oamenilor sa mai incerce o data. ... Si le transmit oamenilor sa nu lase pe altii sa le hotarasca viitorul.
Singura alternativa a oamenilor din Mangalia este astazi Santierul Naval Daewoo si doua intreprinderi de textile. ... Ce le explica el oamenilor, ce minciuni le mai spunea oamenilor, cu ce motive se mai intorcea in PSD?
Oportunismul este o trasatura cam generala in comportamentul oamenilor si de un partid cu pozitie dominanta se lipesc intotdeauna oportunisti. ... O problema de ascensiune a oamenilor in partid? ... Ar trebui sa fie un echilibru in politica aceasta de management al formarii si promovarii oamenilor.
Coica vrea sa redea increderea oamenilor in partid Dorel Coica a declarat pentru GNV ca a intrat in competitia pentru presedintia PSD Satu Mare fara frica, "cu gindul sa schimbam imaginea partidului”.
Parteneriatul pentru Bucuresti cu Sorin Oprescu exprima o viziune diferita de a lucra cu administratia - fara presiuni politice, cu sprijin pentru proiectele de succes, cu promovarea oamenilor competenti acolo unde este nevoie de ei. ... SA DAM SOLUTII CONCRETE PENTRU PROBLEMELE OAMENILOR SI NU RETORICA POLITICA.
Spre deosebire de alte personaje mitice, ca Ielele si Rusaliile, Sanzienele (Dragaicele) sunt binevoitoare omului, aduc fertilitate culturilor agricole, femeilor casatorite, pasarilor si animalelor, dau miros si puteri tainice florilor, tamaduiesc bolile si suferintele oamenilor si apara lanurile de intemperiile naturii.
N-am avut o copilarie fericita, dupa ce tata a intrat la inchisoare - Care credeti ca sunt bucuriile si tristetile oamenilor in secolul XXI? - Bucuriile oamenilor sunt atat de usor de realizat!
Mai multi liberali prahoveni ne-au semnalat la redactie o situatie care, daca se confirma, reprezinta inca o dovada a faptului ca protestele de strada ale oamenilor simpli si cinstiti au fost confiscate de mintile diabolice ale politicienilor corupti.
"Solutia imorala" a politicii romanesti este complice la savarsirea unui atentat asupra mediului si sanatatii oamenilor si refuza sa puna in aplicare hotararile unor institutii ale statului.
Oamenilor le plac amintirile din copilaria celor puternici. ... Cu cat esti mai util oamenilor, cu atat mai repede ei vin catre tine.
Conform primarului din Dabuleni, Nicolae Dragoi, doar 105 hectare din acest teren au fost solicitate in baza noii legi a proprietatii, iar pentru a se putea finanta, reprezentantii statiunii inchiriaza in prezent terenul la hectar oamenilor din Dabuleni pentru productia de pepeni.
google-analytics.com