Cautare

2406 de rezultate pentru "asociatiea oamenilor sinceri" (7.31 secunde)
- In mod clar, d-na Walkowicz nu stie prea multe despre fenomenul OZN, despre observatiile astronomilor in acest sens si despre abilitatile observationale si interpretative ale oamenilor.
Urmau sa aiba forma unui mesaj de multumire adresat oamenilor frumosi care mi-au fost alaturi intr-o perioada grea a vietii mele si cu care abia asteptam sa ma bucur de momentele frumoase ale vietii mele, care aveau sa urmeze.
David Jacobs schiteaza un scenariu apocaliptic al disparitiei oamenilor de pe Pamant, provocata de niste extraterestri care ne-au pus gand rau. ... El spunea ca se apropie o schimbare, un viitor in care hibrizi foarte asemanatori oamenilor se vor amesteca in viata noastra de zi cu zi.
Cautam deci acei mesteri originali din prelucrarea lutului, lemnului, din domeniul tesaturilor, al croitoriei si vrem sa-i aducem in fata oamenilor.
Cei care au investigat incidentele au ezitat, la inceput, sa publice aceste detalii, socotind ca amestecul dintre experienta OZN si extazul mistic va fi considerat de prost gust, daca nu chiar o blasfemie, de catre majoritatea oamenilor cu o educatie ocidentala traditionala.
Daca oamenilor care vor primi materiale pentru reconstructie le putem da sperante, celor care nu locuiesc aici nu avem ce sa le spunem.
Cel mai mult m-a deranjat calitatea proasta a oamenilor de la conducere. ... Nu cred ca PSD poate reveni in atentia oamenilor cu falsitati si intrigi.
"Trebuie sa inlaturam spaimele oamenilor, sa le explicam mai bine ce inseamna de exemplu cota de lapte in UE. ... Toate aceste lucruri urmeaza sa fie povestite oamenilor de la sate prin campania de informare pe care democratii intentioneaza s-o lanseze la nivelul fiecarei organizatii judetene a PD.
Daca nu ma lasa, o sa le spun oamenilor ca din cauza lor nu-i pot ajuta, si iarasi castigam alegerile fluierand. Iesiti sa spuneti oamenilor lucrurile astea, cum fac eu.
La randul sau, Pricopie a aratat ca valoarea oamenilor a fost cea care l-a determinat in luarea ambelor decizii, dar privita in mod diferit in cele doua cazuri.
Talpes a exclus, la modul declarativ, orice colaborare cu partidele din Romania, soarta UPSC stand in aceste conditii exclusiv in mainile oamenilor pe care fostul sef al spionilor a stiut sa si-i aleaga.
“Problemele oamenilor nu se rezolva prin telefon” Instanta nu va avea o sarcina deloc usoara in acest caz, trebuind sa ia in considerare si rapoartele medicale, care stabilesc ca Valerian Todita este sanatos psihic, dar are probleme fizice.
Este vorba despre un asezamant social bisericesc, a carui constructie urmeaza sa fie demarata peste cateva luni, pe un teren de 4000 metri patrati, situat pe strada Badea Cartan. Asezamantul se adreseaza oamenilor nevoiasi si va fi ridicat si apoi intretinut exclusiv din donatiile oamenilor de afaceri constanteni.
Alte imagini le arata pe cumnata si nepoata lui Gavrila in timp ce intra in curtile oamenilor cu aceleasi pungi rosii.
Circa 80 de reprezentanti ai firmelor de constructii doljene au fost prezenti ieri, la Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", la o intalnire cu eurodeputatul Marian Jean Marinescu, care le-a explicat oamenilor de afaceri oportunitatile de accesare a fondurilor structurale UE, pe care Romania le are la dispozitie de la 1 ianuarie 2007.
"Transportarea oamenilor la vot cu masina este deja un lucru general.
Asa se intampla si la noi, sau, si mai plastic, daca imparatul a innebunit, a venit acum si randul oamenilor de la curte sa faca pe nebunii.
Liberalul Ludovic Orban a declarat ieri ca presedintele suspendat Traian Basescu "reprezinta principala frana in dezvoltarea economica a Romaniei" si ca toate actiunile acestuia sunt impotriva oamenilor de afaceri. ... Tot ce face el este o actiune impotriva mediului privat, al oamenilor de afaceri", a declarat liberalul.
semnificatia votului din 19 mai, sa le spunem oamenilor foarte limpede ca nu e vorba numai de Traian Basescu. ... Mai mult, nu stim exact cine, fie PNL, fie PSD, fie PC, fie PRM, incearca sa fure votul oamenilor lansand fel de fel de fluturasi", a a adaugat liderul PLD.
Seful suprem al peledistilor a precizat ieri ca organizatiile PLD si PD deruleaza actiuni la nivel rural pentru a le explica oamenilor ce inseamna DA si NU pe buletinele de vot pentru ca, a sustinut Stolojan, la sate multi oameni nu stiu care este rostul referendumului de la 19 mai.
google-analytics.com