Cautare

1221 de rezultate pentru "asociatia dog town" (3.32 secunde)
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) propune autoritatilor de resort din Romania aprobarea unei legi care sa permita romanilor din strainatate sa-si achite in mod retroactiv contributiile la sistemul national de pensii din Romania, ce ar aduce circa 9 miliarde euro la bugetul de asigurari sociale.
Documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry, real,- Hypermarket, Cora, Selgros Cash&Carry, Carrefour, Auchan si Kaufland, din partea retailerilor, si de Romalimenta, Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Patronala din Industria Laptelui, Patronatul National al Viei si Vinului, Rompan, Patronatul Roman al Carnii de Porc si Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari, din partea patronatelor din industria alimentara.
50 de lei pentru inscrierea in asociatia de profil Pana saptamana aceasta, la APIA Dolj au fost depuse 39 de cereri pentru subventia in zootehnie.
In randul asociatiilor de proprietari, in fruntea listei se afla Asociatia nr. 14 din cartierul 1 Mai, cu o datorie de 1,3 milioane de lei, urmata de Asociatia nr.
Compania Allianz-Tiriac Asigurari este acuzata de Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) care a sesizat mai multe institutii asupra numeroaselor plangeri si reclamatii venite din partea membrilor sai, ce au acuzat incalcarea legislatiei in vigoare de catre compania mentionata, au precizat, ieri, oficialii asociatiei.
"La asociatia mea, majoritarea proprietarilor si-au reabilitat blocurile de locuinte pe cont propriu. ... Si atunci, nu trebuie sa ne mai intrebam de ce oamenii isi reabiliteaza singuri locuintele fara sa mai astepte declansarea programului", a afirmat Mihai Dumitru, presedinte la Asociatia nr.
Potrivit lui Dumitru Chilom, seful Serviciului achizitii din cadrul Aeroportului Craiova, oferta facuta de asociatia Atlas - Polystart a castigat cu 93,3 puncte licitatia pentru lucrarile de modernizare a Aeroportului din Banie.
Acest proiect reuneste parteneri din Belgia (Asociatia Internationala Polul European de Cooperare Multi-Actori), Bulgaria (Noua Universitate din Bulgaria si Institutul Balcanic pentru Munca si Politici Sociale), Elvetia (Fair Labor Association - Geneva), Franta (ESCEM - Tours / Poitiers si IAS - L’institut International d’Audit Social), Portugalia (Universitatea Autonoma din Lisabona si Asociatia Portugheza de Gestiune si Tehnici de Resurse Umane) si Romania (Universitatea din Craiova), coordonati de François Silva, profesor la ESCEM - Tours / Poitiers - Franta.
Pret de dumping Luna trecuta, dupa o perioada de aproape doua saptamani de evaluare a ofertelor depuse la licitatia pentru modernizarea aeroportului, asociatia firmelor Atlas si Polystart Impex Craiova a fost declarata castigatoare, oferta acestora fiind de 7,5 milioane de lei si un termen de executie de 12 luni si intrunind un punctaj de 93,3 puncte.
Cei 5 membri ai Consiliului Fiscal vor fi nominalizati de Academia Romana, Banca Nationala a Romaniei, Academia de Studii Economice, Institutul Bancar Roman si de Asociatia Romana a Bancilor, mandatul lor fiind de 5 ani.
Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software (ARIES) Oltenia, in colaborare cu Asociatia Transfrontaliera E (quilibrum) Environment, Camera de Comert si Industrie Vidin, Agentia Regionala de Dezvoltare, Centrul de Afaceri Vidin si Balkan Civic Coalition - Belogradchik, a inceput implementarea proiectului "Promovarea investitiilor straine in zona transfrontaliera, prin crearea si dezvoltarea polilor de competitivitate".
Dumitru Laurentiu Andrei, Director general adjunct Ministerul Finantelor Publice, Constantin Barbu, Director Asociatia Romana a Bancilor, Radu Negrea, Secretar general Asociatia Romana a Bancilor, Romulus Palade, Consilier Banca Nationala a Romaniei, Radu Constantin Ragea, Subsecretar de stat Ministerul Justitiei, Lucia Sanda Stoenescu, Consilier Banca Nationala a Romaniei.
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT: Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista" Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT:
'Valeriu Tabara va participa la evenimentul "Am 18 ani, deci deschid o afacere" ' Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara (foto), participa joi, 10 Februarie 2011, ora 11:00, la evenimentul organizat de Asociatia Europeana pentru Opozitie Economica, care va avea loc la Liceul Agricol Nucet, judetul Dambovita.
Solutii mult mai ieftine permit conectarea acestor cartiere cu soseaua de centura", sustine Nicusor Dan, de la Asociatia Salvati Bucurestiul.
Aceasta era varianta pentru care militasera si ONG-urile, in frunte cu Asociatia Salvati Bucurestiul. ... Proiectul a fost atacat insa in instanta de Asociatia Salvati Bucurestiul care a castigat cinci procese cu Primaria.
In ceea ce priveste sumele pe care unii dintre restantieri le datoreaza, pana si angajatii furnizorului de caldura al orasului au ramas uimiti, acestea fiind de ordinul zecilor de mii. "Avem, de exemplu, la Asociatia nr. ... In 1 Mai, la Asociatia nr.
Investitia a fost posibila datorita unui proiect obtinut de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Sud-Vest Oltenia, formata din cele cinci judete, in valoare totala de aproape 12 milioane de euro.
Asociatia Sanse Egale pentru Fiecare si Comisia Interregionala pentru Probleme cu Somerii, impreuna cu partenerii proiectului "Munca pe primul loc", au lansat ieri, la Craiova, campania "Vreau sa muncesc!", care se desfasoara in perioada 23 aprilie - 2 mai.
Cartea nu este distribuita prin librarii, ci numai prin asociatia Amicii Rozeleor. ... Contact Asociatia Amicii Rozelor Presedinte onorific: dr. ing.
google-analytics.com