Cautare

1070 de rezultate pentru "asigurarea" (7.65 secunde)
RCA-ul cuprinde, din acest an, si asigurarea Carte Verde - necesara la calatoria prin UE. ... Polita obligatorie de raspundere civila auto este, din acest an, mai scumpa si cuprinde si asigurarea Carte Verde - necesara celor care calatoresc in UE. ... Asigurarea este obligatorie si pentru remorci si semiremorci tractate.
Valoarea primelor subscrise dupa introducerea legii privind asigurarea obligatorie a locuintelor va ajunge la 145 de milioane de euro, in ipoteza unui grad de cuprindere de 100%, a declarat Radu Mircea Popescu, consilier la Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA).
Asigurarea obligatorie a locuintei, care va intra in vigoare la 1 iulie, trebuie incheiata chiar daca proprietarul are deja o asigurare facultativa. ... Cum asigurarea obligatorie a locuintei intra in vigoare de la 1 iulie, rezulta ca primul contract se va incheia in perioada 1 iulie-31 decembrie.
Guvernul plateste pagubele Oamenii care nu si-au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei, dar care sunt afectati de inundatii, vor avea de suferit. ... Culpa nu este in totalitate a celor care nu si-au incheiat asigurarea obligatorie. ... Ce inseamna asigurarea obligatorie a locuintei?
UNIQA a lansat recent asigurarea privata de sanatate iMed, un produs complet si flexibil, care pune accent pe preventie si care incurajeaza un stil de viata sanatos, cu sport si alimentatie corecta.
• Creantele impotriva statului sa aiba acelasi regim juridic cu plata obligatiilor fiscale • Repararea prejudiciului printr-o despagubire echitabila cu privire la dreptul persoanei vatamate de o autoritate publica • Garantarea principiului egalitatii de arme intre acuzare si aparare • Garantarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal • Garantarea dreptului la viata intima, familiala si privata • Garantarea secretului corespondentei • Garantarea dreptului la un mediu sanatos prin asigurarea protectiei, refacerii si utilizarii durabile a patrimoniului natural asa cum v-ati angajat si prin Strategia Nationala de Aparare pe care ati prezentat-o camerelor reunite ale Parlamentului in anul 2015.
De altfel, cresterea si asigurarea la parametrii optimi ai calitatii apei potabile catre populatie sunt obiectivele prioritare pentru care se fac eforturi sustinute zi de zi.
Acesti bani sunt insuficienti, o estimare primara relevand faptul ca asigurarea optima a tuturor serviciilor de plaja costa cel putin 12 miliarde lei. "Noi de-abia avem bani pentru asigurarea bunei administrari a orasului si o serie de investitii minimale, precum asfaltarea.
Parlamentarii au pierdut ieri prima zi de dezbatere a bugetului de stat pe 2007 pe discutii procedurale si pentru asigurarea prezentei regulamentare la sedinta, reusind performanta de a nu discuta nici macar titlul proiectului de buget pe 2007.
asigurarea cu apa grea a unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nuclear-Electrica de la Cernavoda, asigurarea energiei electrice, atat pentru consumul intern, cat si pentru livrare in Sistemul Energetic National (SEN), si pentru asigurarea aburului tehnologic necesar procesului de fabricatie a apei grele si energiei termice pentru incalzirea locuintelor din municipiul Drobeta Turnu Severin", potrivit datelor RAAN.De asemenea, regia va face in acest an si investitii in protectia mediului, in vederea respectarii directivelor europene si programelor de conformare prevazute in Autorizatiile Integrate de Mediu, mai spun reprezentantii RAAN.In 2008, Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare a realizat investitii in valoare de 79.225.000 de lei.RAAN se afla sub autoritatea Ministerului Economiei si are sediul in orasul Drobeta Turnu Severin.
asigurarea fundamentelor statului social; ... • asigurarea bunastarii cetateanului.
Prioritatile PDL pentru 2012 - revizuirea Constitutiei, adoptarea noii legi a sanatatii, asigurarea locurilor de munca Premierul Emil Boc a declarat luni ca prioritatile politice ale PDL sunt revizuirea Constitutiei, reorganizarea administrativ-teritoriala a tarii, asigurarea locurilor de munca si modernizarea statului, precum si reforma in domeniul sanatatii si adoptarea noii legi.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu.
Conform propriilor declaratii, Zekeriya Sadak si Ali Danis au achitat factura de revizie si au platit la zi asigurarea CASCO in valoare de 884 euro pe an, acoperitoare pentru toate reparatiile masinii, catre societatea de asigurari Allianz-Tiriac, asa cum ne-au dovedit prin factura fiscala nr.3801037, emisa de TSI, polita de asigurare nr.2063124 din 12 decembrie 2003 si adresa 1509/10.02.2005, potrivit careia Allianz-Tiriac Constanta confirma faptul ca va efectua plata reparatiilor catre Concesiunea Renault.
Suma ramasa la dispozitie - 1,5 miliarde, va fi utilizata in valori orientative, intre activitatile prevazute la acest capitol aflindu-se organizarea Expo Flora - 300 milioane, asigurarea sunetului si a prezentarilor la scena din Piata 25 Octombrie - 20 milioane lei, campania publicitara in presa scrisa, la radio si televiziunea locale - 200 milioane, spectacol de fanfara si majorete, respectiv premiile sportivilor - 100 milioane lei.
Investitorii straini din Romania cer autoritatilor sa ia masuri pentru asigurarea unui climat concurential stabil. ... Wood a precizat ca Uniunea Europeana poate sa ceara oricand amanarea integrarii cu un an daca Romania esueaza in asigurarea unui climat concurential.
De remarcat ca, desi asigurarea de raspundere civila obligatorie auto (RCA) pentru urmatoarele sase luni se poate incheia in orice moment, in cazul in care soferul nu a facut acest lucru dupa expirarea vechii polite va trebui sa suporte consecintele.
Recent, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a solicitat Companiei Nationale Imprimeria Nationala (CNIN) sa precizeze daca eliberarea rovignetei, care va trebui sa insoteasca asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), este posibila cu incepere de la 1 ianuarie 2006.
Prime de asigurare de 20 de euro pe an Administratia si Internele, Mediul, Transporturile si Agentia pentru resurse minerale sunt institutiile care urmeaza sa se ocupe de proiectul privind asigurarea obligatorie a locuintelor.
La familiile de patroni, care isi puteau permite asigurarea casei, principalul impediment a fost dezinteresul fata de acest subiect. In ceea ce priveste asigurarea caselor in functie de anul de constructie, cele facute inainte de 1940 au fost asigurate doar in proportie de 3%.
google-analytics.com