Cautare

393 de rezultate pentru "asia" (2.55 secunde)
Suntem in discutii pentru aceasta cu o companie elvetiana detinatoare de Spa-uri, Asia Spa se numeste. Restul de patru milioane de euro vor fi investiti in modernizarea hotelului", afirma Adamescu.
FMI se afla sub presiunea exercitata de „Grupul celor 11“, care reprezinta peste 110 state în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Latina si Orientul Mijlociu, care militeaza ca urmatorul sef al FMI sa fie selectat dintr-un grup de candidati pe baza de merit si nu de nationalitate. 
Totodata, Zona Asia-Pacific este foarte bine reprezentata in clasamentul EIU, Coreea de Sud ocupand locul trei, cu 67,2 puncte, iar Australia si Taiwan sunt clasate pe locurile cinci si sase, cu 66,5 puncte, respectiv 65,8 puncte.
Astfel, folosind Aeroportul din Viena si reteaua eficienta de zboruri ale Austrian Airlines Group, pasagerii vor calatori din Bucuresti catre 61 de orase din Vestul Europei, 46 de destinatii din Centrul si Estul Europei si numeroase orase din Orientul Mijlociu, Asia, Canada si USA, rapid si usor.
Marti a avut loc o evolutie contradictorie, cu principalii indici din Asia în crestere, dar cu indicele Dow Jones în scadere.
Ford Verve este primul dintre cele trei vehicule concept pe care Ford le va lansa pe piata din Europa, Asia si America de Nord.
Totusi, nu excludem posibilitatea de a produce în Asia, prin intermediul unei filiale“, a spus Bernd Bischoff, CEO al Fujitsu-Siemens.Fujitsu-Siemens, un joint-venture între companiile Fujitsu si Siemens AG, a aparut în 1999, iar în prezent numarul angajatilor sai din Germania este în jurul a 5.000.Cotidianul german noteaza ca, în februarie, conducerea concernului s-a înteles cu sindicalistii de la IG Metall pentru garantarea locurilor de munca ale angajatilor pâna în 2010, în schimbul acceptarii unui program de munca prelungit.Fujitsu-Siemens Corporation produce PC-uri, laptopuri, servere, dispozitive de stocare si periferice.
Scopul acestui proiect este de a consolida securitatea aprovizionarii in Europa printr-o noua conducta pentru gazul produs in Asia Centrala, in regiunea caspica si in Orientul Mijlociu.
Cazurile de coruptie sunt mai intalnite in Europa Centrala si de Est, la 18% din companii, Africa (28%), Asia si Pacific (14%) si in America Centrala si de Sud (11%).
Pentru a raspunde cererii de pe piata, compania a lansat un catalog cu insule din America de Nord, Caraibe, America de Sud, Europa, Asia si Pacificul de Sud, ale caror preturi pornesc de la cateva sute de mii de euro si ajung pana la 27 de milioane de euro.Cele mai scumpe proprietati aflate la vanzare sunt localizate in arhipelagul Polinezia Franceza, unde insula Motu Tane este disponibila pentru 27 de milioane de euro, si in Fiji - Insula Blue Lagoon, care costa 25 de milioane de euro.
O alta solutie pentru diminuarea deficitului de forta de munca, mai putin avantajoasa, potrivit presedintelui ARACO, este utilizarea de muncitori din Asia sau zona fostei Iugoslavii", a precizat Plosceanu.
Companiile internationale care fac transport containerizat pe calea ferata intre Europa si Asia, vor sa includa si Romania pe aceasta ruta.
De altfel, din spusele lui Vasile Iorga am aflat ca nave de asemenea dimensiuni se mai produc doar in Asia, DMHI devenind, atat din punct de vedere al calitatii, cat si din cel al cifrei de afaceri cel mai mare santier din Europa pentru nave conventionale.
Strategia de dezvoltare a companiei controlata de Ministerul Economiei si Finantelor vizeaza implicarea in productia de gaze sau constructia de depozite de gaze in afara tarii, inclusiv in Asia Centrala.
Pretul barilului de petrol a scazut, ieri, la bursele electronice din Asia, dupa ce Arabia Saudita a dat asigurari ca va creste productia de petrol, ca raspuns la ingrijorarile la nivel global privind pretul ridicat al "aurului negru".
Acestia au început urmarirea penala împotriva celor zece pe 10 ianuarie, în baza raspunsurilor primite în cadrul a 17 comisii rogatorii efectuate în mai multe state din Europa si Asia (între care China, Coreea de Sud, Olanda, Spania, Italia), precum si a analizelor efectuate de Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB) si Garda Financiara.  Prejudiciu de peste zece milioane de euro Din probele administrate, a rezultat ca persoanele implicate în acest dosar, prin tranzactii ilegale si folosire de interpusi, au externalizat sume de peste zece milioane de euro cuvenite cluburilor de fotbal pe care le reprezentau sau pentru care au efectuat activitati de impresariat.
Petrom are si acum rezerve de petrol in Asia si Africa mai valoroase decat toata compania mama, OMV, iar infrastructura din tara (benzinarii, terenuri, hoteluri etc.) face dublul pretului platit de austrieci pentru Petrom.
Comparativ cu nivelul-record de 147 de dolari din iulie, pretul petrolului a scazut cu cca 20%, insa se situeaza cu 15% peste valoarea de la inceputul anului, ca urmare a cresterii economice sustinute din Asia.
Noul Cruze, ce se alatura sedanului Insignia, a fost dezvoltat ca un model destinat pietelor auto din Europa, Asia si America de Nord.
Informatiile conform carora Arabia Saudita a redus livrarile catre consumatori importanti din Asia si Europa, iar China a inregistrat o crestere semnificativa a importurilor de titei in cursul lunii octombrie nu au reusit sa influenteze pozitiv piata, care si-a continuat declinul pe masura ce temerile privind recesiunea economica au redus apetitul de consum al clientilor individuali si al investitorilor.
google-analytics.com