Cautare

393 de rezultate pentru "asia" (2.85 secunde)
conform Organizatiei Mondiale de Sanatate, exista 31 de milioane de cazuri de gonoree si 22.5 milioane de cazuri de infectii cu chlamydia, acestea fiind cel mai des intalnite in Africa sau Asia.
Construit intre anii 1402-1437, de catre Cavalerii Sfantului Ioan, a fost numit Sfantul Petru Eliberatoru, deoarece era singurul centru de greutate al crestinismului in Asia Mica, in lupta cu musulmanii.
SUA au problemele lor din Asia. Dar Romania este in NATO. Avem articolul 5. Avem trupe americane pe teritoriul romanesc.
In alte parti ale lumii - Asia, Africa si America Latina - cancerul de prostata este rar. Celulele care formeaza tumora nu se dezvolta si multiplica normal, si cresc necontrolat extinzandu-se si la alte tesuturi.
Terorismul devine politica de stat in Italia, Germania, Rusia stalinista, in statele satelite si aflate in sfera de dominatie a acestora pentru a se extinde apoi in China, Coreea de Nord, Vietman, Cambodgia, Etiopia si alte state din Africa, Asia, America Latina.
Agentiile si Serviciile de Inteligenta si Aparare din tarile foste comuniste (din Europa si Asia) dispun de documente despre efectele biologice cauzate de radiatiile electromagnetice de radiofrecventa si microunde in care se arata ca frecventele de tipul microundelor folosite in telefonia mobila GSM produc o multime de probleme de sanatate in urmatoarele domenii:
Aproximativ 90% din cutremurele lumii au loc in aceasta banda, care incepe din Chile, urca pe coasta continentelor americane, Mexic, California, trece apoi prin Alaska spre Asia si apoi coboara prin Japonia, Indonezia si ajunge in Noua Zeelanda ocolind Australia.
Spre exemplu, Liana Dumitrescu, deputat din partea minoritatilor nationale, a cerut motivarea absentelor in perioada 14-18 noiembrie ca urmare a unei deplasari in Macedonia, la Festivalul de Cantec pentru Copii, fostul secretar al Camerei Deputatilor, Victor Ponta, cere motivarea absentelor pentru 19-27 noiembrie 2005, pentru a participa, la Beijing si Tianjin (China), la Conferinta Inaugurala a Tinerilor Lideri Politicieni din Asia si Europa.
In 2011, clubul a organizat Congresul international OZN din Hong Kong, primul din acest gen din Asia. Experti si cercetatori din intreaga lume au venit atunci pentru a vorbi despre activitatea lor.
Anume cultura consumista americana, comercializarea de jucarii, benzi desenate si carti pentru copii, toate cu farfurii zburatoare, cuplata cu anxietatile americanilor cu privire la URSS si cu victoriile recente ale comunismului in Asia de Est, erau creditate ca promovand in SUA o adevarata isterie de masa.
De exemplu, comandantul serviciului de transport maritim militar pentru Orientul Indepartat, din San Francisco, a emis instructiuni MERINT pentru toata regiunea Asia-Pacific.
Romania ocupa locul trei in topul celor mai corupte tari din Europa Centrala si Asia, se arata intr-un studiu realizat in aceasta luna de Banca Mondiala.
Toti cei arestati sunt britanici de origine pakistaneza sau din Asia de Sud, a transmis Sky News, fara a dezvalui sursa informatiei.
Statele Unite au propus Japoniei livrarea a 80 de rachete antiracheta de tip Patriot, dupa testele cu rachete nord-coreene de la inceputul lunii iulie, a anuntat, ieri, agentia de presa nipona Kyodo.
Traian Basescu a declarat ca vrea sa intensifice relatiile cu statele din Asia Centrala, cu China, India, Japonia, mai ales la nivel economic.
In colegiul de deputati Orientul Mijlociu, Asia, Africa, din partea PNL va candida fostul ambasador al Romaniei in Israel Mariana Stoica.
In calitate de lider al OT PD-L, Elena Basescu este implicata in campania electorala pe care candidatul PD-L in Colegiul care include Europa de Est si Asia, Eugen Tomac, o desfasoara la Chisinau.
O problema esentiala dintre cele doua o constituie tranzitul de echipamente via Rusia si Asia centrala pentru trupele internationale din Afganistan.
Tadjikistanul este pe punctul de a intra in faliment economic si politic, fosta republica sovietica din Asia Centrala fiind grav afectata de coruptie, saracie si incapacitatea autoritatilor de a infrunta aceste probleme, a apreciat joi intr-un raport International Crisis Group (ICG).
Noul secretar de Stat american, Hillary Clinton (foto), isi incepe mandatul printr-un turneu diplomatic in Asia. Turneul incepe in Japonia si va mai include vizite in Indonezia, Coreea de Sud si China.
google-analytics.com