Cautare

393 de rezultate pentru "asia" (3.00 secunde)
Sursele citate de RFI spun ca "nu inteleg" decizia finlandezilor de a renunta la aceasta ruta, din moment ce Aeroportul Bucuresti-Henri Coanda reprezenta un adevarat nod spre Asia al companiei finlandeze.
Cresterea de 0,9% a vanzarilor, de la 38,4 miliarde euro in prima jumatate a anului trecut, a fost determinata de operatiunile de pe pietele emergente din America Latina si Asia, reiese dintr-un comunicat publicat joi de grupul francez.
Calatorind mult in tari din Asia si traind timp de cativa ani in Dubai, m-am indragostit pur si simplu de piesele de basm care decorau casele de acolo.
Naspers este un jucator important in Africa, Europa Centrala si de Est, Rusia, America de Sud si Asia, avand afaceri in domeniul internetului, comertului online si in media.
Cei 40 de mucenici, originari din Capadocia (Asia Mica), erau ostasi in Legiunea a XII-a Fulminata, stationata la Melitene (Armenia) si condusa de guvernatorul Agricola. ... O parte din aceste moaste se afla in capela familiei Sfantului Vasile cel Mare, din provincia Pont (Asia Mica).
Sfantul Apostol Petru a propovaduit Evanghelia in Ierusalim, in Iudeea si in Antiohia, unde membrii bisericii s-au numit pentru prima data crestini, iar apoi in Pont, Galatia, Capadocia, Asia Mica si Bitinia.
Vrea sa se extinda la Paris, Londra, pe piata din Asia, dar si in Romania!Si daca pana nu demult Lorena Sarbu avea un vis, si anume:
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Asia Fest 2014 de la Universitate. Bucurestenii sunt incantati de rochiile tricotate si de inelele din alama argintata aduse din Spania, pe care le pot achizitiona pana marti inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00.
Brandul Exotique aduce in casele romanilor piese de mobilier din esente exotice si decoratiuni pictate si sculptate manual, o parte din cultura, arta si istoria unor tari fascinante din Asia si Africa,dar si colectii europene.In magazinul Exotique de pe Splaiul Unirii, puteti gasi mobilier de pe tot cuprinsul globului, in principal din Asia, din tari precum China, India, Vietnam, Burma, Malaezia, Laos, Thailanda, India, Indonezia, Iran, Afganistan sau Filipine.
Matteo s-a intors in Asia, continentul in care single-ul Panama” se bucura de un succes incredibil, pentru a filma videoclipul noii piese, Nevinovat”.
Carti - 1936 The Spirit of Zen - 1937 The Legacy of Asia and Western Man - 1940 The Meaning of Happiness - 1944 Theologica Mystica of St.
Calatorind mult in tari din Asia si traind timp de cativa ani in Dubai, doamna Pusa Hack s-a indragostit pur si simplu de piesele de basm care decorau casele de acolo.
A fost visul unui SULTAN otoman Turcia a inaugurat tunelul subacvatic care leaga Europa de Asia. Inaugurarea are loc la 150 de ani de la prima idee de proiect, care apartine unui sultan otoman, si la 9 ani de la inceperea contructiei.
Putem sa spunem, fara teama de a gresi, ca destabilizarea prezenta a Ucrainei, prin proteste violente dirijate, este pe punctul de a declansa un nou Razboi Rece intre Rusia si SUA. Un "razboi ascuns" mocneste deja in Asia, intre China si principalul aliat din Asia al SUA, Japonia.
Jean-Francois Delfraissy, directorul Agentiei Nationale pentru Cercetarea SIDA, care subliniaza ca noile virusuri au ca punct de plecare Asia sau Africa si propagarea lor este facilitata de transportul cu avionul.
Jinal Shah de la firma Sokoni participa impreuna cu sotia lui la targul Asia Fest 2014 organizat la Universitate, in acest week-end.
In cadrul targului Asia Fest 2014 organizat la Universitate in acest week-end exista si standul celor de la Jelly Belly.
In cadrul Asia Fest 2014, care se desfasoara pana marti inclusiv, gasiti si standul Shazili - cafea turceasca. De aici, puteti cumpara mai multe sortimente de cafea, precum:
In cadrul Asia Fest 2014 de la Universitate, care se desfasoara pana marti inclusiv, ii puteti gasi pe cei de la Fiesta Food.
Cunoscut drept una dintre cele mai utilizate formule de conservare a laptelui si totodata foarte popular in diverse colturi ale lumii (Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine, SUA, Austria), laptele condensat este putin cunoscut la noi si aproape deloc utilizat.
google-analytics.com