Cautare

393 de rezultate pentru "asia" (3.14 secunde)
Acest fruct este foarte popular in centrul si sudul Americii, in unele regiuni din Asia precum Taiwan, Vietnam, Thailanda, Filipine. ... Acest fruct este foarte popular in centrul si sudul Americii, in unele regiuni din Asia precum Taiwan, Vietnam, Thailanda, Filipine.
Avioane militare ruse si chineze au efectuat, marti, exercitii comune in regiunea Asia-Pacific, a declarat ministerul rus al apararii, potrivit Reuters. Exercitiul a avut loc in contextul in care presedintele american Joe Biden isi incheia vizita oficiala in Asia.
Sorana de la ASIA, primele declaratii despre barbatul care a cucerit-o dupa divortul dureros prin care a trecut. Se cunosc de 26 de ani, dar nu a simtit de la inceput ca el este omul vietii ei.
Reteaua de transport care uneste tarile din Asia Centrala cu Europa a devenit, odata cu razboiul din Ucraina, alternativa la caile ferate din Rusia.
Irina Nicolae de la ASIA face dezvaluiri despre casnicia cu sotul. Cei doi s-au cunoscut prima data in anul 2004, iar din 2005 au ramas impreuna.
Marian Dan Mocanu candideaza pentru Senat, in colegiul Europa-Asia, iar Marian Popescu pentru Camera, in colegiul Uniunea Europeana. Ambii sunt emigranti si sefi ai asociatiilor romanilor din Italia si Spania.
Lumea se intreaba daca liderul singurei dinastii comuniste din Asia isi va marca ziua de nastere prin testarea unei rachete cu raza lunga de actiune care ar putea, teoretic, sa transporte o ogiva pana in Statele Unite.
Directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si tarile baltice, regiunea Europa si Asia Centrala, Orsalia Kalantzopoulos, conducator al delegatiei BM, a declarat ca a avut deja o intrevedere cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu si cu presedintele Senatului, Mircea Geoana.
pentru deplasarile in Europa, Orientul Apropiat si Africa de Nord se va deconta o calatorie pe luna, iar pentru cele in America, Oceania, Australia si Asia, cate una pe sesiune.
Intr-o prima faza, fortele NATO vor ajunge pentru prima oara in apele din Asia de Sud-Est, iar apoi se vor intoarce in cele europene, la sfarsitul lunii iunie.
Nu exclud ca, intr-un viitor mai apropiat sau indepartat, sa apara tot felul de personaje care de care mai interesante de prin Africa de Nord sau Asia, care sa-si infiinteze niste firme in Romania prin care sa incerce sa faca tot felul de demersuri prin care sa faca evaziune fiscala.
Nu exclud ca, intr-un viitor mai apropiat sau indepartat, sa apara tot felul de personaje care de care mai interesante de prin Africa de Nord sau Asia, care sa-si infiinteze niste firme in Romania prin care sa incerce sa faca tot felul de demersuri prin care sa faca evaziune fiscala.
“Guvernul de coalitie, nascut cu forcepsul in timpul valului tsunami din Asia, se dovedeste la fel de distrugator ca si aceasta catastrofa naturala“, a conchis presedintele executiv al PSD.
Pretul petrolului a depasit ieri, pentru prima data în istorie, nivelul de 93 de dolari pe baril, la bursele electronice din Asia, din cauza tensiunilor persistente din Orientul Mijlociu.
Potrivit lui Khan, Fondul trebuie sa intervina in Europa Centrala, Asia, Africa si America Latina. FMI a imprumutat, pana acum, 48 de miliarde de dolari Ungariei, Ucrainei, Islandei, Letoniei si Pakistanului.
Discutiile se vor purta cu ministrii Economiei, Educatiei, Mediului, Muncii, Sanatatii si Dezvoltarii Regionale. Delegatia Bancii Mondiale va fi condusa de vicepresedintele Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala, Philipe Le Houerou.
- Este un proiect ce va fi realizat de o asociere de firme din Europa si Asia ceea ce ofera un plus de simbolistica.
LIBRARIA MIHAI EMINESCU DIN BUCURESTI • Pe de alta parte, marti, de la ora 17.30, Editura Cununi de stele si Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti invita publicul la evenimentul "Eminescu, primul traducator roman din sanscrita", dedicat memoriei poetului national si primei traducatoare a poeziei eminesciene in Asia, Amita Bhose.
protestanti, catolici, evrei, albi, negri, barbati, femei, tineri, varstnici, cu diferite profesii, angajati sau someri, casatoriti, necasatoriti, divortati, provenind din America de Nord si de Sud, din Europa, Africa si Asia.
Urmarile s-au vazut dupa primul razboi mondial, cand grecii au expulzat pe turcii ramasi si au pierdut, catastrofal, razboiul de reintregire cu orasele grecesti din Asia Mica.
google-analytics.com