Cautare

443 de rezultate pentru "asia fest" (8.03 secunde)
Brokerii au corelat evolutia Bursei cu scaderile pietelor de capital la nivel international, in special cele din Asia si Statele Unite.
Exportam in UE, America, Asia, Canada si alte tari, iar acum si oradenii ne pot vizita si pot cumpara incaltaminte la preturi de producator.
Concurenta acerba cu produse de calitate din Vest si mai ales cu cele din Asia, in special din China, ne produce mari pagube si ne forteaza sa ne adaptam.
Concurenta acerba cu produse de calitate din Vest si mai ales cu cele din Asia, in special din China, ne produce mari pagube si ne forteaza sa ne adaptam.
Recuperarea economiei mondiale a inceput, insa sustenabilitatea acesteia depinde de cresterea exporturilor Statelor Unite si a importurilor statelor din Asia, in special China, a declarat, marti, economistul-sef al Fondului Monetar International (FMI), Olivier Blanchard.
Anuntul ca Dubaiul a zdruncinat pietele internationale a afectat pietele financiare din Asia, unde obligatiunile islamice au scazut cu 15%, si, partial, bursa din Paris.
Piata Tiananmen, razboiul din Bosnia, retrocedarea Hong Kong-ului, atacurile teroriste din 11 Septembrie 2001 si razboiul impotriva terorismului din Afganistan, invadarea Irakului in 2003, tsunami-ul devastator din Asia, atentatele cu bomba din Londra in iulie 2005, procesul si executia lui Saddam Hussein, macelul de la universitatea Virginia Tech, asasinarea lui Benazir Bhutto, alegerile din Kenya si Zimbabwe, uraganul care a devastat Myanmar, cutremurul din China si cursa electorala americana din 2008.
China, Japonia, Coreea de Sud, Hong Kong si alte zece tari din Asia de Est au semnat luni un acord pentru crearea unui fond de 120 de miliarde de dolari, denumit Initiativa Chiang Mai, care va interveni in sprijinul statelor asiatice in eventualitatea unei crize financiare.
Zona Asia Pacific a fost, dimpotriva, singura regiune in care libertatea presei a raportat o usoara ameliorare. ... Totodata, in Asia, Bangladesh si Boutan au trecut de la statutul de tari "non-libere" la cel de "partial libere".
Astfel, Romania se afla pe locul 5 in Europa si Asia Centrala, din punctul de vedere al costurilor provocate de accidentele rutiere, se arata in studiul "Moarte pe roti", publicat pe site-ul institutiei financiare mondiale.
"Orice incetinire in Asia, in economiile emergente din Asia, in China, India si alte tari, ar avea un impact negativ serios asupra cresterii economice din Europa", a declarat Rehn.
Petrom negociaza cu un investitor american sa mute toate cele cinci fabrici ale Doljchim in Asia. ... Asia. Sunt vizate tari precum China sau India, unde forta de munca este mai ieftina decat in Romania, iar materia prima necesara producerii metanolului sau altor substante se poate obtine la preturi rezonabile.
(Kamprad, la 84 de ani, este consilier sef.) De a lungul vremii compania a fost acuzata ca exploateaza munca copiilor in Asia sau ca achizitioneaza pene smulse de pe gaste inca vii.
Sursele citate de RFI spun ca "nu inteleg" decizia finlandezilor de a renunta la aceasta ruta, din moment ce Aeroportul Bucuresti-Henri Coanda reprezenta un adevarat nod spre Asia al companiei finlandeze.
Cresterea de 0,9% a vanzarilor, de la 38,4 miliarde euro in prima jumatate a anului trecut, a fost determinata de operatiunile de pe pietele emergente din America Latina si Asia, reiese dintr-un comunicat publicat joi de grupul francez.
Calatorind mult in tari din Asia si traind timp de cativa ani in Dubai, m-am indragostit pur si simplu de piesele de basm care decorau casele de acolo.
Naspers este un jucator important in Africa, Europa Centrala si de Est, Rusia, America de Sud si Asia, avand afaceri in domeniul internetului, comertului online si in media.
Cei 40 de mucenici, originari din Capadocia (Asia Mica), erau ostasi in Legiunea a XII-a Fulminata, stationata la Melitene (Armenia) si condusa de guvernatorul Agricola. ... O parte din aceste moaste se afla in capela familiei Sfantului Vasile cel Mare, din provincia Pont (Asia Mica).
Sfantul Apostol Petru a propovaduit Evanghelia in Ierusalim, in Iudeea si in Antiohia, unde membrii bisericii s-au numit pentru prima data crestini, iar apoi in Pont, Galatia, Capadocia, Asia Mica si Bitinia.
Vrea sa se extinda la Paris, Londra, pe piata din Asia, dar si in Romania!Si daca pana nu demult Lorena Sarbu avea un vis, si anume:
google-analytics.com