Cautare

1063 de rezultate pentru "arta" (5.39 secunde)
Mihailescu s-a refugiat in arta. Literatura avea sa-i devina, in scurt timp, cel mai bun prieten. - Pe masura ce ma balbaiam mai tare, d-aia voiam sa spun poezii!
IA cusuta manual e opera de arta, IA stilizata este o reinterpretare, IA de serie este produs comercial. Fiecare varianta ne aduce aproape de simbol.
Bucharest Craft Beer Festival readuce productia de bere la nivel de arta, in fața publicului, oferindu-i ocazia perfecta pentru a se delecta cu rare bauturi artizanale.
Ca de fiecare data, Criticul de arta Ana Amelia Dinca, ne va incanta cu discursul sau.
- Va place arta? - Imi place mult pictura, uneori mai intru in cate o expozitie, dar regret ca nu am o educatie in domeniu.
Iata ce spune Ana Amelia Madalina Dinca, critic de arta si curator de expozitii, despre Florian Vilsan: "Remarcandu-se prin calitatile de portretist, Florian Vilsan se uita atent la caracteristicile faciale ale unor personalitati ale culturii.
Pe 22 ianuarie 2019, ora 18:30, Institutul de Management al Artei va ofera sansa de a-l redescoperi pe cel mai enigmatic artist, om de stiinta si inventator, luand parte la conferinta Leonardo da Vinci - De la Stiința la Arta.
Lucretia a fost descrisa ca o femeie fatala, rol in care a aparut in numeroase lucrari de arta, romane si filme.
Apoi se duc la Mantova, la Isabella d'Este cumnata sa, care ii arata saloanele, operele de arta, bogatiile familiei Gonzaga, aratandu-si superioritatea ducesei de Ferrara.
In 2002, savanta Marion Hermann-Rottgen de la universitatea din Berlin, publica in internul catalogului de la monstra Borgia-Arta puterii, un articol despre importanta la nivel literar, pe care familia Borgia a exercitat-o in sudul si-n nordul Europei.
Politica este pana la urma arta de a face. S-a implicat pentru a nu mai fi un simplu spectator, asa cum suntem multi dintre noi.
Politica este pana la urma arta de a face. S-a implicat pentru a nu mai fi un simplu spectator, asa cum suntem multi dintre noi.
Ii puteti gasi si astazi la MTR cu un stand, la care gasiti la vanzare bijuterii vechi si frumoase din argint, covoare, cristale, portelanuri Rosenthal, icoane vechi rusesti, care variaza ca pret, obiecte de arta, antichitati, ceasuri mari vechi, geci din piele ecologica la 200 RON, o geanta superba din piele cu un cal incrustat - la 200 RON, masute antice.
La mare cautare sunt obiectele ei de arta populara - cusaturi traditionale din Bucovina: costume populare: ii (cusatura pe marchizet), braie, sumane, bundite, papusi traditionale, sosete din lana, ciorapi.
Tot pentru promovarea localitatii ne mai dorim infiintarea unui muzeu de arta contemporana, care, cel mai probabil, va fi amenajat intr-un vechi imobil de pe strada Delfinului", ne-a declarat Zamfir Iorgus.
- Ati putea sa faceti arta si politica, ambele in acelasi timp ? - Nu se poate. intr-un stat ca al nostru, vorba lui Caragiale, nu se poate.
Iile vechi sunt din zona Bucovinei si costa intre 200 RON - 1.000 RON, ne-a spus Vera Andronic. Veronica Andronic este mester popular din zona Humorului ce duce mai departe arta confectionarii pieselor de port popular.
Anticarii Leu Caius si Petronela din Timisoara au participat la targul din curtea MTR au venit cu sticlarie, cu ceramica, cu tablouri vechi, un ulei cu lalele - la 70 RON, o tpiserie mare din Franta - la 700 RON, arta africana, precum o statueta africa - la 200 RON, un calut vechi din lemn, un ceas mecanic vechi, care are pendula - la 300 RON, portelauri vechi din Franta, Germania si China - intre 100 - 300 RON, statueta cu Fecioara Maria - la 150 RON, elefantei din lemn, ne-a spus Petronela.
Colectionarul Mihai Tanase, presedintele Anticarilor din Bucuresti, a venit la Piata Taraneasca cu obiecte de arta artizanale, bijuterii de argint, statuete, pendule si casete de bijuterii, pandative de argint si alte materiale.
Dupa ce au decis ca ar fi bine sa renunte la montarea unei fantani arteziene in mijlocul strazii, asa cum ar fi vrut initial, edilii s-au orientat catre arta si au inceput sa dea din colt in colt intrebandu-se cum va arata statuia lui Carol I.
google-analytics.com