Cautare

62374 de rezultate pentru "antena 3 stiri din data 30 01 2011" (7.41 secunde)
Partea proasta este ca, din lipsa de specialisti disponibili, posturile de televiziune insista sa invite sa-si dea cu parerea aceleasi fete obosite si deloc avizate in unele cazuri despre evenimentele la zi.
La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra. ... Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
Cresterea pensiilor si a alocatiilor este din nou motiv de scandal in Parlament. De data aceasta senatorii USR nu sunt multumiti de felul in care s-au facut majorarile. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Pe site-ul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Universitatea din Bucuresti) a fost postat un anunt "In memoriam Ferenc Vasas". Reprezentantii Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti au anuntat pe siteul institutiei ca Ferenc Vasas a decedat la varsta de 73 de ani.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane.
In primele 3 zile ale intervalului ploile vor fi posibile doar izolat, dar in data de 8 mai, trecator, vor fi averse slabe. Probabilitatea pentru ploi locale, posibil insemnate cantitativ, va creste dupa data de 12 mai si se va mentine ridicata pana la sfarsitul intervalului.
Medicii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-i salva viata reputatului actor si cantaret, insa manevrele de resuscitare ale specialistilor au fost, din pacate, in zadar.
Niciodata insa, Dumnezeu nu a lasat sa se inteleaga, prin gura profetilor, ca suferinta da dreptul la razbunare din partea spetei umane. ... Difuzarea acestui film de catre Antena 1 a ridicat valul de oarecare mister care plana asupra acestui documentar.
Directorul Spitalului Judetean din Timisoara, Gheorghe Nodici, a declarat, luni, ca medicii se asteptau la decesul jurnalistului, in conditiile in care starea acestuia se agravase. "Starea acestuia s-a inrautatit in ultimele zile si ne asteptam sa se intample asta", a spus directorul Spitalului Judetean din Timisoara.
In schimb, Antena 3 a atins o audienta-record. Marti, 13 martie, se anunta o zi buna pentru Mihai Gadea, directorul Antenei 3. ... Desigur, din punct de vedere formal, actualul prim ministru nu este membru al PDL. Este "independent", cum a tinut sa sublinieze si de aceasta data.
"Produsele industriale au reprezentat 94,0% in total exporturi, iar produsele din agricultura si silvicultura au detinut o pondere de numai 6,0%. In structura pe marfuri a exporturilor, cinci sectiuni detin 84,0% din total.
80% din cererile inregistrate in 2011 au fost depuse de debitori, spre deosebire de situatia la nivel national, unde proportia a fost de 50%. ... Lichidatorii judiciari anunta un numar record de insolvente in 2012, pe baza estimarilor din primele luni ale anului.
SUTE DE VARSTNICI FARA FAMILIE RISCA SA RAMANA AI NIMANUI, DEOARECE CAMINELE IN CARE SUNT INGRIJITI RAMAN DIN NOU FARA FINANTARE!
"Pentru 2012, PDL s-a angajat la un deficit bugetar calculat prin orice metoda (cash sau de angajamente) de 3%, ceea ce presupune, dincolo de reducerea de la 4,4% din PIB in 2011 la 3% in 2012 si disparitia tuturor arieratelor bugetare catre diversi creditori ai administratiei centrale si locale, efort foarte greu suportabil economic si social.
Salariile bugetarilor vor creste in acest an, in medie, cu 5,1%, ritm inferior celui al majorarii preturilor, pentru ca, in 2010 si 2011, puterea de cumparare a salariatilor din sectorul public sa stagneze, arata proiectiile Fondului Monetar International (FMI), publicate luni seara.
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu Pasajul Basarab inaugurat cu doi ani intarziere, incomplet si mai scump cu 300 milioane de lei Primarul Sorin Oprescu a finalizat in 2011 Pasajul Basarab.
Politologul Aleksei Makarkin, vicepresedintele centrului de tehnici politice de la Moscova, prevede ca in 2011, in viata Rusiei, accentul va cadea pe politica interna. Este anul alegerilor legislative din decembrie, urmate de campania pentru prezidentialele din 2012.
"Curtea Constitutionala a admis, cu majoritate de voturi obiectia de neconstitutionalitate si a constatat ca dispozitiile Legii pentru modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr.1/2011 sunt neconstitutionale", se arata intr-un comunicat al CCR. ... 1/2011, care la pct. ... 229 din Legea educatiei nationale nr.
Renault a prezentat marti la Salonul Auto de la Frankfurt patru concepte de automobile cu propulsie electrica, toate urmand sa intre in productie, dintre care unul, Fluence, va fi lansat in Romania la sfarsitul anului 2011, a declarat directorul marcii Renault in Romania, Dora Pasare.
Numarul de autoturisme noi inmatriculate a crescut cu 24,5% in primele patru luni, la 18.272, fata de ianuarie-aprilie 2011, cand au fost 14.678 unitati, potrivit datelor publicate azi de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) si preluate de NewsIn.Fata de luna aprilie a anului trecut, numarul de masini noi inmatriculate a scazut in aprilie 2012 cu 13,8%, la 4.307 de autoturisme.In aprilie, marcile de autoturisme cele mai vandute au fost Dacia, cu 879 de unitati, in scadere cu 18% fata de aprilie 2011 si Volkswagen, cu 566 de unitati, in scadere cu 23% fata de aceeasi luna a anului trecut.
google-analytics.com