Cautare

9886 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 azi" (2.85 secunde)
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine.
Astia de la Jurnalul-s cretini. ... Puteti citi in continuare stenograma in care mogulul Voiculescu vorbeste despre unii angajatii din trustul sau nu tocmai magulitor si promite ca va face totul pentru a spala imaginea de spion a lui Codrut Seres prin intermediul Jurnalului National.
Jurnalistul, scriitorul si analistul politic Ion Cristoiu este creatorul unui nou tip de ziar - Evenimentul zilei, cotidian considerat deschizatorul presei romanesti de dupa 1989.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
FARCAS) (1) Terry Hansen este un jurnalist canadian independent.
Ne miram ca democratia a venit peste noi cu mai multe rele decat cu lucruri bune, dar nu ne gandim ca tine de puterea noastra de a filtra ceea ce ni se ofera pe tava, in functie de dorinta de dezvoltare ca individ a fiecaruia.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • Presedintele Traian Basescu participa azi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
'Intr-un articol postat pe blogul sau, prezentatorul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2, Cristian Brancu, il ataca pe Cristian Tudor Popescu pentru afirmatiile facute la adresa scandalului din jurul mortii Madalinei Manole si spune ca e pacat ca jurnalistul vrea sa se priceapa la toate.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti. De-a lungul unei perioade de aproape un an, CNN si-a concentrat toate resursele globale pentru realizarea unei initiative ambitioase -"Toamna schimbarii:
Orar Magazine Sarbatori 2015 Magazine Standard / City Program Craciun 19-23 decembrie pana la ora 24 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie pana la ora 24 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine LOCO Program Craciun 21-23 decembrie - 24 decembrie - pana la ora 18 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 28-30 decembrie pana la ora 22 31 decembrie - pana la ora 18 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine NON STOP Program Craciun 19-23 decembrie program NON STOP 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie program NON STOP 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine din Centre Comerciale 2.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Con tinuare) - ORA 20 Copilotul elicopterului este Ginel Claudiu Cracanel, iar pilot este Petre Catuneanu. Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Antena 3: ... Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist.
Un secol de teorie a Relativitatii (Autor: ... Cum s-a ajuns la ea, ce controverse sunt azi, la o suta de ani de la elaborarea de catre Einstein a teoriei Relativitatii?
Berbec (21 martie - 20 aprilie) Berbecul pe 12 iulie 2018 va vedea un fel de truc murdar in actiunile unuia dintre colegii lor de la serviciu. ... Trebuie sa ramai o persoana cu o larga intelegere, constienta cat de important este pentru tine sa primesti o promovare.
Azi, o doamna/domnisoara, a scris pe blogul meu un comentariu la o postare de-a mea DE CE, AZI, RELATIILE NU MAI TIN?, postare, in cadrul careia, mi-am prezentat parerea vis-a-vis de graba sau usurinta cu care multe dintre femeile de azi accepta sa intre intr-o relatie de la care sa mai aiba si asteptarea sau pretentia de a fi serioasa si de durata, cu diversi ciumpalaci si mitocani cu care REZONANTA SPIRITUALA este aproape zero si de la care, chiar nu poti avea nicio pretentie.
google-analytics.com