Cautare

9883 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 azi" (2.83 secunde)
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
Aplicatie la teren ratata (Autor : OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Sau daca i-a "raportat", la sfarsit, concluziile sale. ... Pentru orice spion, invitatia acasa la inamic este o mana cereasca.
Routerele IEEE 802.11b si IEEE 802.11g folosesc exclusiv frecventa de 2.4 GHz, in timp ce routerele IEEE 802.11n pot utiliza fie frecventa de 2.4 GHz, fie frecventa de 5 GHz.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
• Porti deschise la Hanul Gabroveni Sarbatoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
PROGRAMUL spectacolelor din repertoriu - lunile APRILIE - MAI, Stagiunea 2019 Saptamana 8 - 14 aprilie Vineri, 12 aprilie - ora 19.00 - Hai, zambeste! - regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace!
A trecut o luna de cand Gheorghe Voicu este redactor-sef peste toate editiile Observator. Gheorghe Voicu are o buna experienta in zona de presa tabloida, care e simetrica cu infotainmentul din jurnalele televiziunilor comerciale.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
BERBEC Ai nevoie de un sfat si nu stii de unde sa-l ceri. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primesti prin cuvinte sau prin discutii fata in fata cu o persoana, ci s-ar putea sa ajunga la tine, pe cai subtile, de la un animal.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Vocea Rusiei il critica pe Ponta ca a folost tehnici invechite de manipulare: Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut o propaganda contraproductiva in favoarea PSD.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PROGRAMUL ECONOMIC AL USL, UN ESEC DE COMUNICARE", pe care il puteti citi in continuare. Camera de Comert, lansarea "programului economic" al USL. Cine a urmarit evenimentul, vinerea, la ora 11?
Puteti citi in continuare textul scris de Miruna Ioani pe 20 noiembrie 2017. DE MIRUNA PE 20 NOVEMBER 2017 A fost o saptamana plina in familia Ioani.
Judetul Vâlcea risca sa ramâna fara muzee, ca urmare a cererilor de retrocedare a unor imobile din patrimoniul national. Respectivele asezaminte au fost revendicate de fostii proprietari, iar consiliul judetean nu dispune de alte spatii si nici de fonduri suficiente pentru despagubiri financiare.
Judetul Vâlcea risca sa ramâna fara muzee, ca urmare a cererilor de retrocedare a unor imobile din patrimoniul national. Respectivele asezaminte au fost revendicate de fostii proprietari, iar consiliul judetean nu dispune de alte spatii si nici de fonduri suficiente pentru despagubiri financiare.
"Pleaca Victor Ciutacu la Realitatea?" Surse din postul Realitatea au declarat pentru EVZ ca jurnalistul Victor Ciutacu se va transfera de la trustul Intact. Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
La televizor l-am vazut glumet si pus pe sotii, dar numai el stia ce era in sufletul lui. Serban Copot, concurent la Splash! Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial.
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
google-analytics.com