Cautare

4379 de rezultate pentru "antena 1 pitesti jaf la banca" (7.72 secunde)
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Chiar daca par asemanatoare si ambele se folosesc ca instrument de plata sau pentru scoaterea banilor de la bancomat, cardul de debit si cel de credit sunt produse diferite.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
In cinematografele din Romania ruleaza deja filmul The Hurricane Heist (2018) - Cod rosu de jaf, in regia lui Rob Cohen.
Trei tineri din comuna gorjeana Runcu au fost arestati preventiv pentru un furt si un jaf care au avut loc in judetul Gorj. ... au participat la spargerea unui restaurant si la jefuirea unui batran in varsta de 82 de ani.
Cati tineri nu viseaza la ziua in care se vor putea muta in propriul apartament sau in propria casa? Cati parinti nu se gandesc la posibilitatea de a cumpara un apartament pentru copii?
Alpha Bank, Banca Romaneasca, Piraeus Bank Romania, Volksbank Romania si Banca Transilvania au batut, in secret, palma in privinta comisioanelor pe care urmau sa le aplice tranzactiilor financiare inca din primavara acestui an, iar cazul a ajuns in atentia Consiliului Concurentei din luna martie.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Autostrazile peste Carpati o iau de la zero.
Toate operatiunile de plati si incasari in lei ale institutiilor de credit in faliment se vor derula prin contul "Banca in faliment", deschis la centrala Bancii Nationale a Romaniei, potrivit Ordinului 46 din 6 februarie, emis de BNR.
Banca Italo-Romena, membra a Gruppo Veneto Banca din Italia, este, potrivit unui comunicat de presa, prima banca italiana prezenta in Romania.
S-au închis portile bancilor la acordarea de credite. ... Ca nu mai intra nimeni într-o banca sa se împrumute se stie de doua-trei saptamâni. Dar daca nevoia te împinge sa contractezi un credit, atunci iesi pe usa bancii la fel cum ai intrat.
Acest instrument de plata este singurul din care banca nu castiga direct de la client. Daca platesti cu el la comercianti si pui banii inapoi in perioada de gratie, dobanda este zero.
google-analytics.com