Cautare

3919 de rezultate pentru "antena 1 pitesti de sambata" (5.36 secunde)
- transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET:
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine. Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Jumatate de tara sub cod galben: Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.
Nu ar mai fi fost nevoie nici de reducerea salariilor cu 25%, nici de cresterea TVA.
Antena 3: ... Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist.
CNA a trimis scrisori de atentionare catre noua posturi de televiziune si de radio, din cele 341 monitorizate la nivel national, pentru nerespectarea deciziei privind alegerile in audiovizual, informeaza reprezentantii consiliului.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. ... "Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva...
Sambata, elevii vor merge la scoala In aceasta luna, scolarii vor merge la cursuri inclusiv sambata.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
MEDIAFAX - Biserica sarbatoreste sambata, 9 martie, cei 40 de Mucenici si Mosii de iarna Credinciosii ortodocsi ii cinstesc sambata, 9 martie, pe Mosii de iarna, dar si pe Sfintii 40 de Mucenici, soldati romani care, pentru credinta lor, au fost omorati in vremea imparatului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola.
- regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace! ... De SAVOY! - regia Cezar Ghioca Sambata, 20 aprilie - ora 19.00 - E SPECTACOL IN ORAS - regia Vasile Muraru Duminica, 21 aprilie - ora 19.00 - Hai, hai Romania!
Conform traditiei, Sambata Mare este ultima zi de pregatire a Pastelui. ... drobul, friptura de miel si borsul de miel.
'Raduleasca isi da aere de doamna' Dupa jignirile Mihaelei Radulescu, Teo Trandafir a reactionat dur Cuvinte grele si replici acide. Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi:
Monstrul care a transat o femeie ar fi autorul mai multor violuri Florin Manzararu, barbatul care, sambata, a transat-o si a aruncat-o in raul Arges pe Iuliana Neblea, a fost condamnat, in 2008, la opt ani de inchisoare dupa ce a violat si a ranit cu un cutter o alta femeie.
Antonescu il ameninta cu suspendarea pe Basescu, daca se va duce la sumittul de la Bruxelles Presedintele PNL Crin Antonescu, copresedinte al USL, l-a amenintat sambata pe seful statului cu suspendarea, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a amenintat, la randul sau, pe premierul Victor Ponta cu Parchetul, in scandalul participarii la Consiliul European.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Desi Energia Rovinari a castigat ambele amicale disputate in compania formatiei SCM-U Craiova, scor 99-91, in Banie, respectiv scor 79-76, la Targu Jiu, tehnicianul gorjenilor are motive de ingrijorare in perspectiva startului returului Energia n-a aratat mare lucru in ultimul test disputat inaintea startului returului sezonului regulat al diviziei A la baschet masculin.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
google-analytics.com