Cautare

3919 de rezultate pentru "antena 1 pitesti de sambata" (3.02 secunde)
HotNews a publicat o stire despre o decizie controversata a unui complet de judecata in procesul lui Dan Voiculescu, pe care o puteti citi in continuare. Antena 3, atac la SUA:
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Primaria Sectorului 3 ii invita pe bucuresteni la cea de-a XIX-a editie a evenimentului cultural SIMFONII DE VARA, care debuteaza in acest weekend. Parcul Coltea va gazdui spectacolele ce vor avea loc in fiecare sambata si duminica din perioada 16 iunie-16 septembrie.
BERBEC - Sambata: ... Desi esti foarte entuziasmat de un nou lucru aparut in viața ta, nu strica sa fii putin cumpatat si sa astepti putin inainte de a face pasul important. ... Ziua de duminica aduce foarte multa acalmie in plan afectiv.
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an (continuare) Autostrazi ce vor fi incepute in 2014 In 2014 ar putea incepe lucrarile la peste 300 de kilometri, potrivit anunturilor facute de autoritati.
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
BERBEC (21 MARTIE - 20 APRILIE) - Sambata: ... Poate fi sansa dumneavoastra de afirmare in cariera sau in sfera sociala. ... Poate fi vorba de o festivitate la care aveti si dumneavostra un cuvant de spus, poate luati un premiu. TAUR (21 APRILIE - 20 MAI) - Sambata:
Berbec Sambata: Ai doar motive de bucurie si de incantare astazi. Esti inconjurat de persoane optimiste si nimic nu pare sa iti strice ziua. Bucura-te din plin de aceste momente. ... O posibila stare de tensiune s-ar putea instala in relatia ta. Taur Sambata:
Sambata: Nu incerca sa rezolvi toate probleme de unul singur. ... Sambata: ... Sambata: ... Pastreaza-ti o doza de egoism pentru ca nu toata lumea iti vrea binele. ... Sambata: ... Dai dovada de comunicativitate chiar si cu persoanele straine, lucru ce nu iti sta in caracter.
BERBEC (21 MARTIE - 20 APRILIE) - Sambata: Esti plin de optimism si ai suficiente de motive sa privesti cu speranta catre un proiect viitor. ... Vei reusi sa te ocupi de lucruri in gospodarie. TAUR (21 APRILIE - 20 MAI) - Sambata:
BERBEC - Sambata: ... Nu e nimic, e doar un moment de care vei trece. ... Exista persoane mai puternice decat tine, mai pregatite din punct de vedere emotional. Invata de la ei cum sa treci de napasta de azi. TAUR - Sambata: ... Rezultatele se vor vedea de la sine.
BERBEC Sambata: Te afli intr-o situatie care nu iti face mare placere, dar depinde doar de tine sa iesi cu bine de aici. ... Primesti musafiri si trebuie sa rezolvi o multime de lucruri. ... TAUR Sambata:
BERBEC - Sambata: Te afli intr-un spatiu in care planeaza motive de tristete, dar nu ar trebui sa pui la suflet tot ce auzi astazi. ... Primesti vesti foarte bune, dar ai un oarecare sentiment de vinovatie, intrucat nu crezi ca nu meriti laudele care vin din partea celor dragi.
BERBEC - Sambata: ... Chiar daca e zi de weekend, te-ai putea pomeni in toiul unei lupte pentru putere. E posibil sa fie vorba de un coleg de munca dornic de mai multa influenta sau despre o cunostinta care incearca sa preia controlul asupra unor planuri de-ale tale.
BERBEC - Sambata: ... TAUR - Sambata: ... Ai nevoie de niste lucruri noi pentru casa si este momentul sa apelezi la banii pe care ii aveai pusi deoparte. ... GEMENI - Sambata: ... RAC - Sambata:
google-analytics.com