BERBEC

- Sambata: Ar trebui sa fii rabdator si sa nu te pripesti in luarea unor decizii. Desi esti foarte entuziasmat de un nou lucru aparut in viața ta, nu strica sa fii putin cumpatat si sa astepti putin inainte de a face pasul important.
- Duminica: Ziua de duminica aduce foarte multa acalmie in plan afectiv. Te vei simti in largul tau in mijlocul celor apropiati si iti vei reincarca bateriile pentru o noua zi de luni, care se anunta a fi destul de aglomerata.

TAUR

- Sambata: Nu auzi vesti foarte bune. Simti ca nimic nu iti iese conform planurilor si ai tendinta de a porni conflicte din senin. Relaxeaza-te si nu lasa parerile unora din jurul tau sa se te influenteze negativ si sa te deprime.
- Duminica: Ziua aceasta iti aduce multa inspiratie. Ai idei foarte bune si esti gata sa le pui in aplicare. Sunt posibile unele tensiuni in relatie, dar cu putina intelegere, totul se va rezolva fara probleme.

GEMENI

- Sambata: Este o zi perfecta pentru distractie si pentru relaxare. Profita la maxim de clipele de liberate si petrece cat mai mult timp in compania celor dragi. Nu lasa gandurile negative sa iti strice starea de spirit si priveste cu optimism catre viitor.
- Duminica: Unele probleme cu o persoana fata de care ai sentimente puternice te pot indispune. Primesti un sfat valoros de la o persoana, care te va ilumina intr-o problema care te apasa de ceva timp.

RAC

- Sambata: Te simti indispus sambata si ai dori sa vezi gesturi de atentie din partea familiei si a persoanei iubite. Vrei sa fii in aceasta zi centrul Universului, dar atitudinea ta nu pare sa fie pe placul celor din jur.
- Duminica: Ziua de azi aduce unele discutii in contradictoriu cu persoana iubita. Esti mai incapatanat decat de obicei si vrei sa iti impui punctul de vedere cu orice pret intr-o problema de familie.

LEU

- Sambata: Vrei doar sa te odihnesti si sa profiti de clipele de liniste. Te gandesti sa pleci intr-o calatorie sau sa iti gasesti un nou hobby.
- Duminica: Aceasta zi vine cu griji in plan financiar. Simti ca nu ai destui bani si ca vrei o schimbare la locul de munca. Problemele legate de bani pot duce la o cearta, asa ca mare atentie ce spui azi!

FECIOARA
- Sambata: Te simti apreciat si o persoana din anturajul tau chiar iti cere sfatul intr-o problema destul de delicata. Spre seara, exista riscul ca un eveniment neprevazut sa te supere.
- Duminica: Te gandesti la familie si la planuri de viitor. Te supara unele dificultati in planul financiar, insa nu ar trebui sa te stresezi prea tare. Vei depasi cu bine aceste momente mai delicate.

BALANTA

- Sambata: Iti vine sa cheltuiesti o suma considerabila de bani, insa te retine ceva. Ti-e teama de o investitie importanta si amani luarea unei decizii intr-o problema ce te preseaza.
- Duminica: Te trezesti cu chef de cearta si vrei sa iti versi nervii. E de preferat sa eviti discutiile aprinse pentru ca o banala cearta poate sa evolueze in ceva ce nu mai poti controla.

SCORPION

- Sambata: Simti ca ai nevoie de incurajari din partea persoanei iubite. Acuzi o stare profunda de oboseala si te simti epuizat fizic si mental.
- Duminica: O veste din partea unei rude iti da peste cap planurile in ziua de duminica. Consideri ca eforturile tale nu sunt rasplatite si arunci unele reprosuri celor apropiati.

SAGETATOR

- Sambata: Liniste si pace in viata de familie in ziua de sambata. Aceasta stare pasnica te face sa te simti in largul tau si lasi grijile deoparte.
- Duminica: Partenerul iti spune ceva care te nemultumeste. Nu trebuie sa pui la suflet si sa pornesti o cearta, intrucat aceste vorbe vin pe fondul unei stari temporare de stres.

CAPRICORN

- Sambata: Ar fi cel mai bine sa petreci aceasta zi in sanul familiei. Lasa, pentru un moment, frustrarile acumulate la locul de munca si bucura-te de caldura familiala.
- Duminica: Ziua de duminica o incepi cu entuziasm si cu ambitie de a face ceva important. Esti dispus sa faci promisiuni marete, dar trebuie sa te gandesti daca chiar le poti indeplini.

VARSATOR

- Sambata: Profita din plin de sansele ivite sambata si pune-ti creativitatea in valoare. Este un moment bun pentru a face un pas important in cariera.
- Duminica: O ruda mai in varsta se decide sa iti intinda o mana de ajutor, posibil sa iti ofere ceva bani. Accepta acest dar si pune deoparte ceea ce primesti. Iti poate fi foarte util mai tarziu!

PESTI

- Sambata: Ai o zi excelenta si te simti increzator in propriile forte. Poti primi unele laude de unde te astepti cel mai putin.
- Duminica: Posibil sa primesti o suma neasteptata de bani, lucru care iti provoaca o mare satisfactie si tie, dar si partenerului de viata.

(Sursa: huff.ro)