Cautare

12314 de rezultate pentru "antena 1 de mari 20 04 2010" (4.59 secunde)
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
Vocea Rusiei il critica pe Ponta ca a folost tehnici invechite de manipulare: Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut o propaganda contraproductiva in favoarea PSD.
Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial. In iulie, cand filma pentru emisiune la bazinul olimpic de la Bacau, iubita lui, ramasa la Bucuresti, pierdea o sarcina. Viata bate filmul pentru Serban Copot (34 de ani) de la Animal X.
Antena 3 informeaza:
"Plimbarea" de la Cotroceni a Antenei 3 e serioasa (Autoare: Giorgiana Radu) Sute si apoi mii de persoane s-au alaturat, la Cotroceni, duminica seara, jurnalistilor de la Antena 3 care au initiat o simbolica "plimbare a libertatii".
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Domnule Ciolos, Antena va apartine!
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie: ... Stim doar ca Porumbel Catalina si-a facut aparitia in lumea televiziunilor de stiri la postul Realitatea TV ca reporter.
Guvernul Boc a fost apucat brusc de harnicie. Luni de zile a tot amanat nejustificat intocmirea proiectului de buget si trimiterea acestuia in Parlament. Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Romania va avea un ritm de crestere economica, in medie, de 5,9% pe an. Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
Bulgaria, Grecia si Ungaria au adoptat, inca de luna trecuta, planurile de cheltuieli pentru 2010. Tarile europene au instaurat masuri de austeritate. Tarile vecine au adoptat bugete de austeritate pentru anul acesta pentru a-si redresa economiile.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
magazine mici, aproape de consumatorii care "inca cer scaderi de preturi". ... Cine este Patrice Lespagnol • Are 52 de ani si este francez de origine. • A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta).
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
Am scris in analiza anterioara ca masurile de austeritate vor trebui mentinute cel putin pana in 2013. Ajustarea fiscala larga de care Romania are nevoie pentru adoptarea euro in calendarul stabilit presupune tinte ambitioase privind reducerea deficitului bugetar.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
google-analytics.com