Cautare

2580 de rezultate pentru "antena 1 acuzat" (6.02 secunde)
A fost invitat permanent la Sinteza zilei cu Mihai Gadea (Antena 3), moderatorul emisiunilor Zig-Zag (Antena 3) si Ora presei (Antena 2).
A colaborat cu mai multe posturi de televiziune, printre care TVR 1, Antena 1 si Pro TV.
Andreea Berecleanu a vorbit pentru prima data, pentru Antena Stars, despre motivele principale care au dus la decizia extrema a separarii: ... Incepand cu 1996, ea a prezentat intotdeauna stirile cu fostul ei sot, Andrei Zaharescu, fie ca a fost vorba de Stirile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1.
Antena 3 : ... Aceleasi nume pentru sefia Parchetelor au fost vehiculate si de social-democratul Madalin Voicu, marti seara, la Antena 3.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
Cand au observat unele interferente pe ecran, au crezut ca poate vantul a rasucit antena. ... A vazut ca antena e in ordine, dar deasupra casei se afla un obiect luminos. ... S-a auzit un zgomot puternic, insotit de o izbucnire de lumina, si antena a cazut la pamant.
Difuzarea acestui film de catre Antena 1 a ridicat valul de oarecare mister care plana asupra acestui documentar. ... Totusi, felul in care s-a a€žexteriorizata€œ regizorul in cadrul dezbaterii de la Antena 1 ne pune in garda asupra scopului pentru care a fost realizata aceasta pelicula.
Cele mai noi stiri din showbiz: https://antenastars.ro/ ? liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
UPDATE 20.45 Premierul Victor Ponta l-a acuzat pe fostul prim-ministru Mihai Razvan Ungureanu ca a incercat sa aloce fonduri si a numit persoane in functii, dupa ce guvernul sau a picat in Parlament, in urma motiunii de cenzura a USL.
Miron Cozma l-a acuzat in cursul zilei de vineri pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ca ar fi vinovat de venirea minerilor la Bucuresti, in data de 13 iunie 1990.
Premierul Emil Boc a spus ca guvernarea liberala a topit ca la cazinou banii munciti de romani, iar Crin Antonescu i-a acuzat pe actualii guvernanti de minciuni si erori permanente si a cerut eliminarea impozitului minim.
Cele doua grupari s-au acuzat reciproc ca au adus la sedinta Consiliul de Coordonare judeteana sustinatori care nu au ce cauta la sedinta. ... Mircea Banias nu a avut microfon pentru a vorbi oamenilor din sala si a acuzat sustinatorii deputatei ca l-a ascuns.
scandalul plagiatului, o metoda securista a lui Basescu Premierul Victor Ponta l-a acuzat dur pe Traian Basescu si sustine ca acesta se afla in spatele scandalului cu teza de doctorat plagiata.
Romania si Franta au deschis Campionatul European, meci castigat de echipa gazda a competitiei cu 2-1. Giroud a deschis scorul in minutul 58 (Tatarusanu a acuzat fault la portar), iar Bogdan Stancu a egalat, 7 minute mai tarziu, din penalty.
E acuzat de o fapta foarte grava Campania electorala nu a inceput, dar cea neoficiala este in toi. ... In proces cu ANI unde este acuzat de incompatibilitate, Klaus Iohannis este acuzat acum de trafic de copii, anunța romania tv.
Presa a relatat ca, in 2005, la un eveniment de bilant al Politiei, o jurnalista de la Antena 1 l-a intrebat pe Traian Basescu cum i se pare Politia romana in mandatul sau de sef al statului.
Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
La doar cateva ore dupa ce a acuzat trusturile Realitatea-Catavencu si Intact ca au facut intelegeri murdare cu unii politicieni pe bani publici, presedintele Basescu i-a lasat miercuri dimineata pe ziaristii de la Realitatea TV, Antena 3 si Antena 1 la sol atunci cand a plecat in Cehia.
Primul-ministru desemnat, Lucian Croitoru, ar fi "ofiter sub acoperire", a declarat, la Antena 3, liberalul Horea Uioreanu.
google-analytics.com