Antena 3 : Dan Sova: Haineala va fi sef la DNA si Morar la Parchetul General

Dan Sova este al doilea social-democrat care a declarat, marti seara, ca Oana Schmidt-Haineala va fi numita sefa la DNA si Daniel Morar, la Parchetul General.
"Eu pot sa va spun ca, in urma acestei proceduri aplicate, procurorul general selectionat va fi domnul Daniel Morar si procurorul-sef al DNA va fi doamna Haineala, independent de vointa oricarui ministru al Justitiei. Prin procedura pe care vrea sa o promoveze CSM, isi asuma un rol legislativ pe care nu il are. Anume acela de a desemna procurorii. Prin procedura, asa cum e facuta astazi si aplicata, cei doi procurori care ajung sa fie nominalizati, fara interventia ministerului Justitiei, sunt domnul Morar la Parchetul General si doamna Haineala la DNA", a declarat Dan Sova, potrivit Realitatea.net.
Aceleasi nume pentru sefia Parchetelor au fost vehiculate si de social-democratul Madalin Voicu, marti seara, la Antena 3.
"Eu stiu ce se intampla. Nu e o chestie fariseistica, dar stiu exact ce se va intampla si o spun cu foarte mare responsabilitate. Doamna Kovesi a iesit din discutie, procurorul general va fi Daniel Morar si doamna Haineala, sefa DNA", a declarat social-democratul Madalin Voicu, marti, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
Voicu nu a dorit insa sa spuna de unde stie acest lucru.