Cautare

2946 de rezultate pentru "antena 1 acuzat de furt" (4.44 secunde)
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Partidul National Liberal a sarbatorit ieri la Palatul Parlamentului 132 de ani de existenta, prilej cu care au acordat premiul a€žIon I.C.
Trei tineri din comuna gorjeana Runcu au fost arestati preventiv pentru un furt si un jaf care au avut loc in judetul Gorj. Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, Vasile Doru Pirici, Vasile Breben si minorul T.V.A.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Jurnalistul este privit de Putere ca un "agent dusmanos", care are un "stapan" ce reprezinta o tinta.
Routerele IEEE 802.11b si IEEE 802.11g folosesc exclusiv frecventa de 2.4 GHz, in timp ce routerele IEEE 802.11n pot utiliza fie frecventa de 2.4 GHz, fie frecventa de 5 GHz.
Pe site-ul AM Press a aparut un articol scris de Aurelia Apostol, AMPress, intitulat: ... O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
Dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat constitutionala noua Lege a Pensiilor, Inpolitics a notat opiniile a trei reputati analisti politici - Bogdan Teodorescu, Mugur Ciuvica si Dan Pavel - privind sansele motiunii de cenzura si actiunii de suspendare a presedintelui.
Dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat constitutionala noua Lege a Pensiilor, Inpolitics a notat opiniile unor reputati analisti politici privind sansele motiunii de cenzura si actiunii de suspendare a presedintelui.
La data de 04 august 2010, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie i-au identificat si prins pe P. Gabriel de 22 de ani si C.
La data de 11 august 2010, in jurul orei 10.30, Sectia 7 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca in sos. Colentina, sector 2, se afla o persoana prinsa de doi cetateni.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
La data de 31 august 2010, in jurul orei 00.15, Sectia 7 Politie a fost sesizata telefonic de Dispeceratul 112 - Sector 2 Politie, cu privire la faptul ca pe Aleea Capidava, sector 2, a avut loc o spargere, iar suspectii au parasit locul faptei cu un autoturism marca Dacia Papuc, culoare alba.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 11.35, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5 - "Compartimentul Flagrant" l-au prins in flagrant pe E.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. ... MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa doi acumulatori auto.
La data de 26 septembrie 2010, ora 06.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au prins in flagrant pe A. Marcel de 22 de ani si S.
La data de 30 septembrie 2010, in jurul orei 12:00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, l-au prins in flagrant la intersectia str. ... Gigel de 26 de ani, din jud.
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str. ... FLORIN de 20 de ani, S. NELU de 18 ani si L.
La data de 5 noiembrie a.c., in jurul orei 06.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul D.G.P.M.B. ... Iulian de 27 de ani, suspect de comiterea mai multor furturi din autoturisme.
google-analytics.com