Cautare

11802 de rezultate pentru "antena 1 de mari 20 04 2010" (3.18 secunde)
Ma astept sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru Mircea Badea, realizatorul Antena 3, s-a aratat revoltat dupa afirmatiile facute de premierul Romaniei, Dacian Ciolos.
Moise Guran este un jurnalist roman pe teme economice, prezentatorul si realizatorul emisiunii Biz Bazar de la postul TV Antena 3. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si apoi a urmat cursurile Scolii BBC pentru televiziune.
A trecut o luna de cand Gheorghe Voicu este redactor-sef peste toate editiile Observator. Gheorghe Voicu are o buna experienta in zona de presa tabloida, care e simetrica cu infotainmentul din jurnalele televiziunilor comerciale.
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor. Jurnalistii Antena 3 siAntena 1 au prezentat cazurile unor familii afectate de inundatii.
De multe ori, in emisiunea TV "In gura presei", Mircea Badea il imita cu succes pe Stefan Banica Jr. ... El a fost aplaudat sincer si chemat la bis de spectatorii care au asistat la mini-recitalul dat in Hard Rock Cafe din Capitala.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "DE ZIUA LUI BADIN, DESPRE PROSTIA DE LA ANTENA 3", in care demonstreaza cum postul tv face jocul regimului Basescu, renuntand la profesionisti in favoarea unor portocalii mascati.
"Realitatea TV, lider de audienta de Ziua Unirii". Realitatea TV a fost lider de piata de Ziua Unirii, in intervalul orar 10:00-14:00, atat la nivel national, cat si in zona urbana.
Premierul Emil Boc indeamna prefectii sa se lupte cu Realitatea si Antena 3. Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, l-a criticat, luni, pe primul ministru Emil Boc, afirmand ca acesta indeamna prefectii sa se lupte cu televiziunile Realitatea si Antena 3.
Un primar vrea sa faca o toaleta de 60 de mii de euro intr-o scoala. ... xxx Moderatorul de la Realitatea (Oana Dobre) baga textul cu drobul de sare, ca daca si cu parca dupa regimul Basescu.
DeCeNews.ro informeaza :"Burlacita" Bianca Dragusanu, pe punctul de a fi data afara de la Antena 1 Bianca Dragusanu risca sa-i fie reziliat contractul cu Antena 1.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD.
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 50.000 lei postul de televiziune Antena 3 pentru dezechilibrele comise la emisiunile electorale difuzate in perioada alegerilor locale din 10 iunie, informeaza Agerpres.
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group.
Trebuie sa fii constienta de asta. ... Nu astepta nimic de la Base. ... Mergi la Antena 3 si spune tot. ... Antena 3 te va accepta in emisiune. ... https://mirceabatranu.wordpress.com/2015/02/04/sfat-pentru-elena/
Ligia Enache, cu o vechime de 25 de ani in televiziune, ca reporter, redactor, producator, a postat pe Facebook urmatorul text: ... Toti colegii mei de la Antena 1 si 3 erau acolo. ... Nedespartiti de telefoane, aproape tot timpul cu ochii in monitoare, cautand cele mai bune imagini.
Antena 3 traverseaza momente foarte dificile din momentul anuntului privind evacuarea din sediu, venit de la ANAF - Guvern. Toti angajatii isi strang lucrurile din birourile in care au stat unii 20 de ani, altii 10, altii 5.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
google-analytics.com