Cautare

61913 de rezultate pentru "andreea marin insarcinata din nou" (6.65 secunde)
Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
Conform surselor noastre, este insarcinata si o sa devina mama pentru prima data. ... Prezentatoarea de la Acces direct ar fi insarcinata cu primul copil.
Handbalista, care a contribuit decisiv la salvarea echipei SCM Craiova de la retrogradare, a anuntat conducerea clubului sa nu mai conteze pe ea in sezonul viitor deoarece va deveni mamica Roxana Han, centrul echipei feminine de handbal SCM Craiova, a anuntat conducerea clubului sa nu conteze pe ea in sezonul viitor deoarece a aflat ca este insarcinata.
Surprizele serii s-au tinut lant si au culminat cu anuntul Dianei Matei ca este insarcinata. ... Nu este insa un moment mai bun decat acesta sa va anunt faptul ca sunt insarcinata si ma bucur ca sunt aici si pot impartasi bucuria mea cu voi".
Oana Roman a dezvaluit ca este insarcinata in trei luni si jumatate si ca se pregateste ca, impreuna cu iubitul sau, sa devina parinti. Oana Roman este insarcinata: ... "Greselile tineretii fac parte din viata fiecaruia.
Elena Udrea a fost eliberata joi din inchisoare si plasata in arest la domiciliu, iar la iesire fostul ministru era schimbat. Un medic estetician spera ca Udrea sa fie insarcinata, iar daca nu, ii recomanda sa faca liposuctie.
Prezentatoarea de televiziune este insarcinata pentru prima data, iar vestea a fost data chiar de aceasta intr-un mod inedit. Alessandra Stoicescu, in varsta de 42 de ani, este insarcinata cu primul sau copil.
S-a dus la PLAJA INSARCINATA in luna a noua! E HALUCINANT ce i s-a intamplat in timp ce se relaxa pe un scaun cu burta la soare Era insarcinata in ultima luna si s-a gandit sa mearga la plaja unde avea de gand sa se relaxeze.
Ce vaccinuri trebuie sa faca femeia inainte de a ramane insarcinata (Autoare: ... De aceea, este bine sa faceti anumite vaccinuri inainte de a ramane insarcinata.
Andreea Marin si Tuncay Ozturk par a se fi casatorit mai devreme de 21 decembrie, asa cum s-a anuntat in presa! Surse din preajma vedetei sustin ca "zana" a venit la petrecerea de final de an a fetitei sale, alaturi de iubitul turc!
Andreea Marin este recunoscuta pentru imaginea impecabila construita in timp. Dar iata ca la Zu Music Awards, Andreea nu si-a putut ascunde defectele. ... Din acest motiv, "Zana" s-a ales si cu cateva bataturi.
Andreea Marin Banica au inaugurat Miercuri la Brasov Centrul de excelenta Happy, infiintat in cadrul proiectului cu finantare europeana - "Echilibru - o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala", ID:POSDRU/97/6.3/S/60002.
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Ion Calinoiu, seful Consiliului Judetean Gorj, nu il mai finanteaza pe Marin Condescu, presedintele Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, circa 700.000 de lei din bugetul CJ ajungand insa la echipele de handbal si de baschet.
UTI International a primit o suplimentare de un milion de lei pentru lucrarile de la platoul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, intarziate cu o jumatate de an.
Marin Costel spune ca vrea sa faca doar lucruri bune la Apa-Canal. Noul director, numit de consilierii locali la societatea din subordinea municipalitatii, a precizat ieri ca va continua proiectele bune incepute de predecesorul sau, Ion Stefan.
Utilizatorul Romned Port Operator SA, care administreaza sectoarele de plaja din Mamaia, Eforie Nord, Costinesti si 2 Mai sesizeaza zilnic Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) cu privire la curatenia pe plaja.
Lavinia Pirva este insarcinata pentru prima oara, iar vestea cea mare a fost data intocmai de Stefan Banica.
Puteti citi, in continuare, o analiza economica de Andreea Rosca, despre cum a castigat Guvernul Boc prin knockout in competitia cu economia. Andreea Rosca este director business press in cadrul trustului Realitatea-Catavencu. Lucreaza in presa scrisa din 1992. ... Pentru inceput, Andreea Rosca propune sa recapitulam:
Astfel, in ultimii ani au castigat tot mai mult teren nutricosmeticele, suplimente alimentare pentru frumusete din interior. Acestea sunt in prezent cel mai nou trend in industria de beauty si anti-aging, tot mai multe femei alegand sa introduca in ritualul lor de frumusete si astfel de produse speciale.
google-analytics.com