Imbatranirea este inevitabila sau nu? Descoperirile stiintifice ale ultimelor decenii arata ca, desi trecerea anilor nu poate fi evitata, cu ajutorul nutritiei putem incetini imbatranirea biologica.
Astfel, in ultimii ani au castigat tot mai mult teren nutricosmeticele, suplimente alimentare pentru frumusete din interior. Acestea sunt in prezent cel mai nou trend in industria de beauty si anti-aging, tot mai multe femei alegand sa introduca in ritualul lor de frumusete si astfel de produse speciale.

Ce-si doresc femeile de la un produs de frumusete?

A oferit un raspuns la aceasta intrebare un sondaj Euromonitor 2016. Astfel, atunci cand aleg un produs de frumusete, 60% dintre femei isi doresc HIDRATARE, 55% - protecție ANTIRID, 47% - imbunatatirea TONUSULUI, 47% - CATIFELARE, 46% - protectie ANTI-UV, 45% - redarea ELASTICITATII si FERMITATII pielii, 32% - STRALUCIRE, 27% - reducerea ACNEEI, 24% - reducerea ROSETII, 24% - reducerea INFLAMATIEI.
Un nutricosmetic de calitate poate satisface toate aceste dorinte ale femeilor! Nutricosmeticele au actiune sistemica la nivelul intregului organism, refac structura pielii de la nivel celular, stimuleaza microcirculația, hidrateaza pielea din interior, intaresc unghiile si firul de par.
Si foarte important, nutricosmeticele actioneaza asupra cauzelor, nu doar asupra simptomelor, iar rezultatele sunt pe termen lung.
Cu Beauty Help, frumusetea chiar vine din interior si inseamna, in primul rand, sanatate!
Aparut pe piata la finalul anului 2016, Beauty Help by Zenyth a intrat repede in preferintele femeilor din Romania. Pana nu demult, expresia frumusețe din interior era folosita metaforic pentru a exprima bunatatea, frumusetea sufletului. Beauty Help a schimbat sensul acestei expresii si demonstreaza in fiecare zi ca si frumusetea fizica vine din interior, nu doar cea a sufletului.
Beauty Help, nutricosmetic premium: Cea mai complexa formula de pe piata!
Beauty Help este o formula inovatoare, care reuneste in forma concentrata cele mai renumite ingrediente cu actiune pe frumusete (colagen, acid hialuronic, coenzima Q10, ceramozide, resveratrol, vitaminele C si E, astaxantina, MSM). Disponibil sub forma de pudra pentru shake-uri, Beauty Help asigura ingrijirea profunda a pielii, avand efect sustinut de beauty from inside (frumusete din interior): protectie anti-aging, reducerea ridurilor fine, imbunatatirea microcirculației, hidratarea pielii, redarea fermitatii, elasticitatii si luminozitatii pielii, normalizarea producției de sebum, micsorarea porilor dilatati, estomparea petelor cutanate cauzate de soare sau de varsta, reducerea acneei usoare, estomparea petelor rosiatice in rozacee, reducerea aspectului de coaja de portocala al pielii - celulita, imbunatatirea aspectului parului si unghiilor.
Ingredientele cheie, aflate in doze optime in Beauty Help, sustin, de asemenea, sanatatea sistemelor digestiv, articular, cardiovascular sau imunitar. Rezultate se vad inca de la 3 saptamani de administrare. Dar pentru rezultate optime este nevoie de o cura de 2-3 luni.
Cand am inceput sa lucram la acest produs, le-am lansat colegilor mei o provocare: Cum ar fi ca ingredientele pe care le gasim, de obicei, pe etichetele cosmeticelor clasice sa le administram intern? Si sa evitam in felul acesta toate substantele chimice care se gasesc altfel in mod obisnuit intr-o crema alaturi de colagen, coenzima Q10 sau ceramide?
Rezultatul este Beauty Help, nutricosmetic cu actiune anti-aging sistemica, nu doar la nivelul pielii. Spre deosebire de produsele cosmetice obisnuite, care actioneaza pe o zona limitata de piele, care se opresc din actiune cand ne-am spalat sau ne ajuta doar sa mascam o problema, care simuleaza frumusetea, nutricosmeticele acționeaza din interior pentru reducerea liniilor fine si ridurilor, pentru stimularea efectului de frumusete, prin insanatosirea organismului. Ca sa rezum in doua cuvinte, avem SIMULARE vs STIMULARE, arata Paul Ailincai, manager general Zenyth Pharmaceuticals.

Andreea Marin: Daca vrei intr-adevar sa fii frumoasa, incearca o cura de reparare a pielii din interior!
Andreea Marin, cunoscuta vedeta tv, impresioneaza dintotdeauna prin eleganta si frumusete. Andreei i-a placut din prima Beauty Help, l-a folosit si recomandat de mai multe ori doamnelor care o urmaresc pe rețele de socializare: Dupa doar cateva zile cu Beauty Help incepi sa observi rezultatele: pielea devine mult mai hidratata si mai elastica, tenul mai luminos, tonusul general se imbunatateste, creste energia peste zi, somnul devine mai lin, pur si simplu simti o stare de bine. Sunt foarte importante rezultatele pe termen lung cu Beauty Help: regenerarea structurii profunde a pielii, reducerea ridurilor si porilor de pe piele, intarirea parului si unghiilor, iar in cazul tinerilor cu acnee sau rozacee - reducerea inflamatiei pielii. Va recomand cu incredere Beauty Help! Fiti frumoase, doamnelor!

Cine este Zenyth Pharmaceuticals?

Zenyth Pharmaceuticals este una dintre cele mai importante companii romanesti producatoare de suplimente alimentare. Produsele Zenyth se remarca prin calitatea premium, prin eficienta, prin formulele inovatoare si atenta alegere a ingredientelor folosite. Produsele Zenyth sunt testate si imbunatatite permanent pentru o abordare integrativa a sanatatii si sunt fabricate in sistem integrat de management calitate-siguranta alimentara ISO 9001:2008, ISO 22000:2005.
Beauty Help: supliment alimentar, sub forma de pudra pentru shake-uri, disponibil in doua variante de gust: capsuni si ciocolata.
Forma de prezentare: flacon cu 300 g pudra. Pret: 160 lei.