Cautare

453 de rezultate pentru "alina nanescu" (6.64 secunde)
Aceasta inaugurare se inscrie in obiectivele companiei pentru anul in curs care vizeaza extinderea lantului de magazine proprii si continuarea investitiilor", a declarat Alina Coman, shop manager.
Mai departe, in duel cu Marian Galiceanu pentru loturile 118 si 119 a intrat si firma JTA Trans Group SRL, administrata de Alina Tucan, sotia lui Jean Paul Tucan (foto), liderul liberal din Navodari.
"Produsele sunt foarte hidratante, pentru ca nu contin compusi deshidratanti, existand un numar mare de articole si o paleta bogata de culori", a spus Alina Stefan, make-up artist.
Am mai auzit ca unii depun dosare la mai multe banci si unde li se aproba acolo se imprumuta, dar mi se pare prea mult", a spus Alina V., solicitanta a unui credit "Prima casa".
In unele cazuri, care au si fost conexate intr-un dosar deschis pe numele a trei persoane - Alina Anton, Elena Geanta si Ionut Zgaroi, casieri la casele de schimb din Craiova ale lui Podgoreanu, pentru comiterea infractiunii de inselaciune in forma continuata politistii au reusit sa stranga suficiente probe.
O stiti, fata aia gangava, care, la un moment dat, impreuna cu Sabina Fati si Alina Mungiu Pippidi pusesera pe la Romania Libera de-un soi de comitet pentru salvarea lui Basescu de Udrea.
Teledonul s-a incheiat la ora 19:00, iar suma totala care a fost stransa a fost anuntata simultan in cadrul Observatorului prezentat de Alina Petrescu si emisiunii La Ordinea Zilei, prezentata de Dana Grecu.
Alina Petrescu a prezentat cazul unei batrane care a ramas, la 75 de ani, singura si fara casa. • Impresionat de cazul unei batrane, Mihai Morar a anuntat ca emisiunea pe care o realizeaza la Antena 2 are nevoie de o bunica.
Noua nu ni s-a comunicat nimic de la vreo instanta in legatura cu suspendarea", a declarat Alina Iordachescu, purtatorul de cuvant al Prefecturii Gorj.
"Domeniile de activitate sunt dintre cele mai diverse. Multi tineri vor face productie, iar altii, servicii", a spus Alina Boscor, sef interimar la OTIMMC Craiova.
Ieri am participat la lansarea volumului "Managementul fondurilor structurale - de la idee la proiect" - autori Dragos Mecu si Alina Barbulescu , doi tineri specialisti care si-au pus experienta in slujba tuturor intreprinzatorilor care doresc acces la fondurile europene .
Alina V., din Craiova, povesteste prin ce a trecut pana acum: "Am inceput cu solicitarile dupa aparitia Legii nr.
Trebuie stiut ca montajul unei centrale de apartament presupune poluarea aerului respirat de vecini prin noxele produse de cosul de evacuare, care ar trebui pozitionat pe acoperisul blocului pentru a nu respira vecinii aceste noxe, cand deschid geamul, desi ei isi dau acordul in mod constient pentru acest lucru atunci cand semneaza pentru acordul de montare al centralei", a spus Alina Mora, reprezentanta unei firme de administrare imobile din Craiova.
PNL zicea nea Puiu, indarjit ca Iohannis a ales-o pe Alina Gorghiu mot. Incerc sa-i soptesc, legat de subiect, ca Iohannis, la momentul alegerii, n-a avut decat un vot.
Pe de alta parte, in editia din 1 iulie a emisiunii sale, Radu Banciu a facut referire la un avort pe care l-ar fi facut in trecut copresedintele PNL Alina Gorghiu, in urma unei relatii pe care ar fi avut-o in acel moment cu Lucian Isar, care la momentul respectiv era casatorit cu o alta femeie.
Alina Neagu) Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, ca proiectul tehnic al podului peste Dunare de la Macin poate fi demarat pana la finalul acestui an, prim-ministrul precizand totodata ca exista o alocare bugetara de aproximativ 200 de milioane de euro in acest sens.
prezenta artistei Alina Eremia care a anunțat intrarea sa in echipa Amazing Jewelry ca imagine oficiala a brandului in Romania.
Alina Zamfir Ciobanu (Sc. 18), 2. Stefania Chelaru (Sc. 36), 3. Iuliana Patru (Sc. 18); clasele III-IV: masculin: 1. Razvan Anghel (Șc.
Cea care va prezenta cele doua spectacole va fi Alina Alexoi, nume reprezentativ pentru lumea sportului, fiind unul dintre cei mai activi comentatori, prezentatori si totodata realizatori de emisiuni sportive din Romania.
Antrenorii Aurelian Rosca si Marius Danulet au apreciat evolutia buna a sportivelor Monica Sarbu, Diana Branzan, Ana Tanasie, Hermina Stoicanescu, Liliana Orza, Iulia Andrei, Alexandra Andrei, Ionela Gherman, Larisa Zamfira, Oana Buca, Alexandra Ciuca, Florentina Craiu, Camelia Juganaru, Stefania Stefan, Alexandra Preduca si Alina Ilie si privesc cu incredere catre faza finala.
google-analytics.com