Cautare

453 de rezultate pentru "alina nanescu" (2.51 secunde)
La junioare Romania va fi reprezentata de Andreea Munteanu, la barna si sol, Silvia Zarzu, la sol, si Alina Stanila, la sarituri, in timp ce in reuniunea de gala, de la ora 15,00 (in transmisie directa pe TVR 2 si TVR HD) vor evolua, la toate aparatele, senioarele:
Alina Pesu si colegele sale se pot revansa printr-un joc bun astazi, cand vor primi vizita campioanei en-titre Olimpia Cluj.
Denisa Dedu, Alina Horjea si Melinda Geiger. Ultima nu a fost prezenta la partidele de la Ramnicu Valcea, contra Coreei de Sud, ea jucand cu echipa sa de club, Thuringer, in finala campionatului german.
De patru ori aur La categoria copii 1, echipa feminina de kata, alcatuita din Maria Antici, Andra Stefanovici si Alina Ciobanu Zamfir, a obtinut medalia de aur.
Cei doi antrenori, Aurelian Rosca si Marius Danulet, dar si colegii lor, Ionel Gheorghe si Alina Cosmescu, au facut o treaba buna in acest sezon, dar numai cu meritul incontestabil al jucatoarelor.
Pentru telespectatorii TVR 1 si TVR HD, comentariul va fi asigurat de Alina Alexoi. Adversarele la podiumul Olimpiadei se intalnesc, in cadru amical, la un ultim test ce constituie, de altfel, si un criteriu de selectie pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Londra.
Moldoveanu a adus astfel prima medalie de aur a Romaniei la JO de la Londra, dupa argintul castigat de Alina Dumitru la judo (cat.48 kg).
1 Russian Federation KANAEVA Evgeniya 116.000 Q 2 Russian Federation DMITRIEVA Daria 114.525 Q 3 Azerbaijan GARAYEVA Aliya 111.850 Q 4 Bulgaria MITEVA Silviya 110.925 Q 5 Belarus CHARKASHYNA Liubou 110.450 Q 6 Republic of Korea SON Yeon Jae 110.300 Q 7 Ukraine MAKSYMENKO Alina 110.025 Q 8 Poland MITROSZ Joanna 109.750 Q 9 Israel RIVKIN Neta 108.900 Q 10 Ukraine RIZATDINOVA Ganna 108.850 Q Rusia a dominat calificarile si in proba pe echipe, unde a surclasat Italia si Belarus.
Echipajul masculin de dublu rame fara carmaci, in componenta Neculai Aniculesei, Dumitru Mariuc, a luat aurul cu timpul de 6 min 47 sec 71/100, o alta medalie de aur fiind cucerita la 8+1 feminin (Gianina-Elena Beleaga, Elena Turta, Alina-Elena Pop, Iuliana Popa, Ana-Maria Boca, Giorgiana Cucu, Mihaela-Teodora Berindei, Denisa-Maria Albu, Georgiana Danciu), in 6 min 34 sec 98/100, fiind urmat la aproape trei secunde de echipajul american.
Victor Piturca - 1 an cu suspendare pentru favorizarea infractorului, Alina Ciul si Radu Marino - cate 1 an si jumatate cu suspendare, iar Teia Sponte - 2 ani cu suspendare.
Campania are sprijinul unor sportivi renumiti precum Leonard Doroftei, Camelia Potec, Sandra Izbasa, Alina Dumitru, Mihai Leu sau Mihai Covaliu, care s-au alaturat colegei lor Ana Maria Branza in lupta pentru a salva viata lui Radu.
Alina Buzu, licentiata in educatie fizica si sport, instructor de fitness si aerobic; Andrei Isapas, licentiat in educatie fizica si sport, detinator al mai multor certificate in domeniu pentru echipamentele speciale reformer;
Un tanar de 23 de ani, din municipiul Targoviste, judetul Dambovita, in timp ce conducea un autoturism marca BMW, in sensul giratoriu, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in santul din partea dreapta a directiei de mers, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, comisarul Alina Dinu.
Alina Costache) GETA TRAIESTE LA ALTITUDINE SI IN ANUL 2017!, este ultima postare de pe pagina de socializare Facebook a renumitei alpiniste Dor Geta Popescu, moarta sambata alaturi de colegul sau de club montan Erik Gulacsi dupa ce au fost surprinsi de o avalansa in Muntii Retezat.
Doina Melinte, Gabriela Szabo, Georgeta Andrunache, Rodica Arba, Constanta Burcica, Viorica Susanu, Veronica Cochelea, Marioara Curelea, Elena Georgescu, Olga Homeghi, Doina Ignat, Elisabeta Lipa, Ioana Olteanu, Liliana Snep, Nadia Comaneci, Gina Gogean, Sandra Izbasa, Andreea Raducan, Daniela Silivas, Simona Amanar, Tamas Katalin, Marius Urzica, Nicu Vlad, Alina Dumitru, Vasile Diba, Ivan Patzaichin, Sciotnic Afanasie, Stefan Rusu, Gab Carlescu, Cristina Gherman, Florentina Popescu.
Gabriel Tatu Chițoiu, cardiolog, Olga Udrea, psihoterapeut,Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager World Class Romania, Radu Restivan, antrenor alergare si Alina Bancila, Crucea Rosie si a fostmoderata de Sonia Argint Ionescu, realizator TV, fondatoarea doer.ro.
Anamaria Pislaru, Dora Iftode, Bogdan Angelescu, Alina Craita • Indispensabilii Teatrul Nottara - 9 iun 2014, ora 19:30 Regia:
- Burlan Alina : Rusine celor care va jignesc, ii roade invidia, nu ajung nici la degetul mic de la piciorul dv, sigur sunt pusi de alti prosti ca ei sa va jigneasca, dar noi care stim ce ati facut bine pt.
Sefa PNL bunaoara, Alina Gorghiu, a cautat in mod evident sa minimalizeze situatia afirmand ca autodenuntul lui Sebastian Ghita pare doar o cacealma.
A cantat cu Ada Milea timp de multi ani, cu Alina Manole si alti interpreti cunoscuti. In prezent, Adi Cristescu are un studio de inregistrari, Maxima, unde produce si compune pentru proiecte diverse din lumea muzicii, a filmului si a publicitatii.
google-analytics.com