Cautare

453 de rezultate pentru "alina nanescu" (2.61 secunde)
Am ajuns la aceasta monstruozitate "gratie" gandirii ticaloase, si totalitare, a doua muieri, Monica Macovei si Alina Mungiu Pippidi, care, in fond, reflecta si servesc interese private straine de Romania.
Zice doamna Alina Gorghiu, copresedintele PNL, ca liberalii vom merge catre cetateni pentru a le cere sprijinul pentru demiterea unui premier care refuza sa faca un gest elementar , anume de a-si scrie demisia.
Cu D de la Deziluzie Dragnea nu oboseste sa anunte din cand in cand, ca sa auda cine trebuie, ca am vorbit cu Alina (Gorghiu).
Alina Ghorghiu a declarat amar dupa caderea motiunii: - Oprea a jucat la dublu. Da, cum altfel!? Nici nu a fost prima data.
Chiar daca tandemul de la varful PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, isi freaca satisfacuti mainile, din motive diferite, pentru ca au reusit sa doboare Guvernul Ponta, victoria dreptei este otravita.
Nici co-presedintii Alina Gorghiu si Vasile Blaga nu au fost tratati cu mai multa blandete, liberalii pusi pe harta aruncand asupra lor vina pentru situatia jalnica in care a ajuns PNL.
De asemenea, i-a cerut doamnei Alina Gorghiu, copresedintele PNL, sa prezinte pozitia partidului pe acest subiect. Ei, ce sa vezi!
Domnul Orban a avut reactia pe care a avut-o â€" onesta, spune Alina Gorghiu, termen discutabil, dar pe care prefer sa nu il comentez, iar partidul a fost, pentru 24 de ore, in stare de soc.
Aceasta formula inovativa si de succes a fost conceputa de Traian Basescu si adusa la termen de doamna Alina Gorghiu, doua personalitati histrionice, emblematice pentru politica caracterizata prin diletantism, populism si teatralitate etalate ad nauseam de PNL si PDL.
Co-presedintele PNL Alina Gorghiu l-a facut pe premierul Ciolos direct responsabil de criza de imagine a Guvernului care se rasfrange grav asupra PNL chiar in prag de alegeri.Este evident ca in perioada urmatoare PNL va trebui sa isi arate independenta fata de Guvernul impus de presedintele Klaus Iohannis.
El a fost demis dupa ce a declansat si scandalul de la Opera din Bucuresti, soldat cu gonirea rusinoasa a cuplului de balerini Alina Cojocaru - Johan Kobborg.
Fara Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos ar redeveni un functionar cenusiu la Bruxelles (daca ar avea noroc) preocupat sa supravietuiasca bataliilor de pe culoarele Consiliului, iar Alina Gorghiu, fie o mamica multumita de indemnizatia pe care o primeste de la stat, fie presedintele unui partid liberal multumit ca indiferent cine-l conduce, bun sau prost, nu poate lua mai mult de 25 la suta.
Putea sa fie, la fel de bine si cu acelasi efect idiot, un clip cu centuristele de la Orastie si cu aceeasi Alina care le ameninta ca vine Dragnea si le fura prezervativele si Ponta le va copia condicuta.
In schimb, va fi prezenta doamna Alina Gorghiu, presedintele celui de-al doilea partid ca pondere parlamentara, si Nicusor Dan, care conduce un partid neparlamentar.
A venit apoi parasutarea in fruntea PNL a celei de a doua blonde de la Cotroceni, infantila Alina Gorghiu. Orice om sanatos la cap cand o auzea tinind un discurs simtea cum il apuca o cumplita durere de dinti, chiar si daca ar fi fost stirb.
Alina Gorghiu demisioneaza, iar la varful PNL incepe o lupta pentru putere care va cutremura baza. Inevitabil, va exista o noapte a cutitelor lungi.
Macar Alina Gorghiu a recunoscut cu voce tare ca abia astepta sa intre in opozitia in care partidul sau (al Bratienilor, de fapt) avea o indelungata experienta si o perspectiva pe masura.
Din sihastria conditiei sale de fosta, Alina Gorghiu cere interzicerea prin lege a utilizarii termenului de mineriada. Nici nu ar mai fi nevoie, pentru ca operatiunea initiata si derulata de presedinte se inscrie in dictionarul politic drept IOHANIADA - actiunea unui presedinte impotriva propriului guvern!
Coarnele societatii civile din garnizoane, scoasa in strada la ordinul pe unitate (apud Alina Mungiu-Pippidi), se ascut pe zi ce trece.
Legat de acest subiect, politologul roman, Alina Mungiu-Pippidi a scris recent un articol pe site-ul Romania Curata, pe care il redam integral:
google-analytics.com