Cautare

1772 de rezultate pentru "alexandru vlaicu" (2.71 secunde)
Deputatul constantean Manuela Mitrea (foto) a inaugurat vineri, 3 aprilie a. c. , o noua trecere de pietoni pe bulevardul Aurel Vlaicu, in zona CET, langa una din statiile liniei 101.
membrilor comisiei de vot de la liceul "Aurel Vlaicu", inainte de a pleca. O doamna din capul mesei i-a replicat zambind:
In ultimele saptamani, in mediul politic din judetul Gorj s-a vorbit despre trecerea lui Dan Ilie Morega la Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, condusa interimar de fostul pesedist Marius Vlaicu.
"Celebram primul zbor cu un aparat construit de Aurel Vlaicu, pilotii civili si militari care participa incercand sa aduca un omagiu celor care au fost pionierii aviatiei", a declarat sambata Radu Berceanu la Otopeni Air Show 2010.
In ultimele saptamani, in mediul politic din judetul Gorj s-a vorbit despre trecerea lui Dan Ilie Morega la Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, condusa interimar de fostul pesedist Marius Vlaicu.
In ultimele saptamani, in mediul politic din judetul Gorj s-a vorbit despre trecerea lui Dan Ilie Morega la Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, condusa interimar de fostul pesedist Marius Vlaicu.
In cursul noptii de 10 - 11 noiembrie a.c., jandarmii care patrulau in zona bulevardului Aurel Vlaicu au anuntat ca in imediata apropiere a Liceului nr.
Bancnotele noi de 50 de lei si 100 de lei (echivalentul a 500.000 de lei, respectiv 1.000.000 de lei vechi) vor prezenta, in continuare, imaginea lui Aurel Vlaicu si cea a lui Ion Luca Caragiale.
Pe lista societatilor care vor fi listate la Bursa in prima etapa a privatizarii se afla Societatea de Administrare Active Feroviare, Metrorex, Aeroportul International "Henri Coanda", Aeroportul International Bucuresti-Baneasa - "Aurel Vlaicu", Aeroportul International Constanta, Aeroportul International Timisoara - "Traian Vuia", Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Administratia Porturilor Dunarii Maritime Galati si Administratia Porturilor Dunarii Fluviale Giurgiu.
un teren de 22.500 metri patrati, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, cu pret de pornire de peste 55 miliarde lei.
De asemenea, trei avioane care urmau sa ajunga in Capitala - doua pe aeroportul "Henri Conada" si unul pe Aeroportul "Aurel Vlaicu", din Bucuresti, au aterizat de urgenta pe aeroportul International Mihail Kogalniceanu, din Constanta, din cauza cetii din Capitala.
Este vorba de locurile de joaca aferente blocului J6 din Micro 40, blocurilor B1-B2 din Tiglina 2, blocurilor N1-R5 din Micro 19, blocurilor O10-T3 din Micro 19, blocurilor G4A-G4B din Micro 17, blocurilor L2-L1 din Micro 40, blocurilor D7-D8 din Micro 21 si blocului K6 din Cartierul "Aurel Vlaicu".
Oficialii companiei Blue Air isi mentin hotararea cu privire la anularea zborurilor in zilele de 2, 3 si 4 aprilie - cand in Capitala se desfasoara summit-ul NATO - chiar daca Aeroportul international "Aurel Vlaicu" Baneasa va fi deschis, se arata intr-un comunicat de presa.
Printre clientii Astra-Uniqa din domeniul aviatiei se numara companiile BlueAir, Romavia, Romaero, Aeroportul International Bucuresti-Baneasa "Aurel Vlaicu" si Aeroclubul Romaniei.
Blue Air vrea sa participe la construirea noului terminal Plecari al Aeroportului Baneasa cu toate dotarile necesare, care ar costa aproximativ 10 milioane de euro, a declarat directorul general al Aeroportului International Aurel Vlaicu (Baneasa) Stefan Mladin.
Bancile maresc dobânzile variabile dupa cum vor, percepând dobânzi mici pentru noii clienti, dar marindu-le pentru cei vechi“, a declarat presedintele ANPC, Dan Vlaicu, citat de NewsIn.
Exista operatori economici care au ignorat cu desavarsire regulile speciale de comercializare a alimentelor, mai ales in perioadele caniculare, si care, din acest motiv, au fost sanctionati de inspectorii nostri", a precizat secretarul de stat Dan Vlaicu, presedinte al ANPC.
In urma unei analize, am recurs la anularea temporara cu aproximativ 5% a unor trenuri", a declarat Adrian Vlaicu, directorul de marketing al companiei.
Peste 21 milioane de euro reprezinta investitia pentru construirea si amenajarea celui de-al doilea hypermarket Real din municipiul Constanta, situat pe b-dul Aurel Vlaicu, in apropierea centrului comercial Metro I, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Tjeerd Jegen, directorul general al companiei Real Hypermarket Romania.
"Directorii aeroporturilor internationale Henri Coanda Otopeni si Aurel Vlaicu Baneasa trebuie sa colaboreze, pentru a se finaliza proiectul Companiei Aeroporturi Bucuresti SA, formata din unificarea aeroporturilor", a anuntat Radu Berceanu.
google-analytics.com