Cautare

2545 de rezultate pentru "ajf dolj clasament liga5seria3" (2.79 secunde)
Reprezentantii Directiei pentru Dialog, Familie si Solidaritate Sociala (DDFSS) Dolj sunt de parere ca banii ar trebui acordati de primarii, prin intermediul carora se oficiaza casatoriile.
Potrivit informatiilor furnizate de Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, in judet sunt inregistrate in prezent aproape 4.500 de firme inactive. ... Gheorghe Celea, directorul Oficiului Registrului Comertului (ORC) Dolj, spune ca firmele care vor sa isi intrerupa temporar activitatea trebuie sa parcurga anumite proceduri.
Producatorii din Dolj sunt din ce in ce mai interesati sa-si ateste produsele realizate ca fiind traditionale.
In Dolj, pe lista operatorilor economici autorizati figureaza, deocamdata, cinci societati comerciale:
Legalitatea pescuitului comercial in Dolj revine in actualitate dupa ce gestionarul de stat al fondului piscicol a recunoscut ca numai el are dreptul de a elibera permis pentru o astfel de activitate.
Pentru reteaua de drumuri a Noului Rast se bat zece firme mari, care au fost invitate la negocieri de Consiliul Judetean (CJ) Dolj. ... Doua dintre cele zece firme invitate de Consiliul Judetean (CJ) Dolj la discutii sunt cele care construiesc si centrul Craiovei.
"Ca si suprafata agricola, Doljul este al doilea judet din tara, dupa Timis", a declarat Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj inregistreaza zeci de cazuri in care patronii si administratorii firmelor din judet vor fi trasi la raspundere personal pentru datoriile de zeci de miliarde de lei pe care societatile falimentare le-au lasat la stat.
"Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati (CECCAR) a sarbatorit 85 de ani de la infiintare", a declarat Florin Lascu, directorul executiv al filialei CECCAR Dolj, organism profesional si perfectibil care gestioneaza activitatile de pregatire si deontologie profesionala ale profesionistilor contabili din Romania.
Aceasta este politica firmei", a spus Marius Flori, director Asirom SA - Sucursala Dolj. ... In prezent, companiile serioase nu mai incheie polite in strada, o fac doar cei cu foamea-n gat", a afirmat Procopie Fortan, director Omniasig - Sucursala Dolj.
In judetul Dolj exista circa 550 de avocati, dupa cum ne-a precizat presedintele Baroului Dolj, Anton Plesea.
De la un an la altul, in Dolj apar o serie de noi agentii. ... Asadar, deocamdata nu se dovedeste a fi eficient", a declarat Catalin Popescu, directorul Raiffeisen Bank Dolj.
"In judetul Dolj, numarul pensionarilor in acest moment depaseste 221 de mii, dintre acestia aproximativ 64 de mii sunt pensionari agricoli, iar restul sunt platiti din sistemul asigurarilor sociale de stat.
Maria Filip si Vicentiu Iordache, directorii demisionari de la DGFP Dolj, ar fi trimis ANAF faxuri prin care spun ca s-ar fi razgandit si ca raman in functii.
Amenda pentru inducerea consumatorului in eroare Magazinele care nu primesc moneda veche pana pe 31 decembrie inclusiv risca amenzi din partea Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj.
Una se refera la faptul ca obiectul rentei viagere agricole il constituie terenurile agricole cu destinatie agricola situate in extravilan", a declarat Remulus Chitu, seful Biroului Judetean de Renta Viagera (BJRV) Dolj.
"In judetul Dolj, cei trei agenti economici au activitate in domeniul lapte si produse din lapte, carne si produse din carne, paine si produse din panificatie.
Potrivit informatiilor primite de la Directia Regionala de Statistica Dolj, inscrierea Romaniei in procesul de integrare europeana a condus la o crestere mult mai dinamica a schimburilor noastre cu UE, acesta reprezentand de departe principalul nostru partener extern.
In anii trecuti, aproape toate culturile de soia din Dolj proveneau din soiuri modificate genetic.
Oficiul Registrului Comertului (ORC) Dolj a transmis recent instantelor o lista cu aproape 2.000 de firme din judet, care urmeaza sa fie dizolvate pentru ca nu si-au depus situatiile financiare aferente anului 2005. ... Ele vor fi dizolvate si apoi radiate", a precizat Gheorghe Celea, directorul ORC Dolj.
google-analytics.com