Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a trei noi magazine de proximitate operate in regim de franciza, in orasul Giurgiu: Express Sigma Centru, Express Sigma Soseaua Alexandriei si Express Sigma Calea Bucuresti.
In acest moment, reteaua numara 64 de magazine de proximitate "Express", dintre care 10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati, trei unitati in Giurgiu si 50 in Bucuresti si Ilfov.
Express combina profesionalismul angajatilor si calitatea produselor cu care te-ai obisnuit in magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumparare si caracterul personal al unui magazin de proximitate.
Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania. Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai și adăugand elementele Express distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja. Nu creeam m² noi de comert de proximitate modern care sa asfixieze comertul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja.

Date cheie despre noile magazine:

Express Sigma Centru se afla pe Strada Mircea cel Batran, bl. 92, parter, oras Giurgiu, are o suprafata de 195 m² si insumeaza aproximativ 3.500 de produse.
Express Sigma Soseaua Alexandriei se afla pe Soseaua Alexandriei, bl 32, scara A, parter, oras Giurgiu, are o suprafata de 112 m² si insumeaza aproximativ 3.500 de produse.
Express Sigma Calea Bucuresti se afla pe Calea Bucuresti, bl. 43/4D, parter, oras Giurgiu, are o suprafata de 100 m² si insumeaza aproximativ 2.000 de produse.
Carrefour opereaza in prezent in Romania 4 formate de magazine, cu un total de 169 de unitati:
25 hipermarketuri "Carrefour";
79 supermarketuri "Market";
64 magazine de proximitate "Express";
1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.