Cautare

3920 de rezultate pentru "adrian sina" (2.97 secunde)
Pai, ba musiu, daca ai putut deveni presedinte, chiar asa, minoritar fiind, nu e asta tocmai o dovada a tolerantei si nu cumva te-ai trezit acum vorbind ca prostul cu sina de tramvai?
Un alt ordonator important este CNCF CFR SA, care, printr-o singura licitatie, a achizitionat sina de cale ferata in valoare de aproximativ 2,5 milioane de dolari.
Service-ul este dotat, printre altele, cu o statie de pregatire completa unde se pot face toate operatiunile pentru vopsire (chituire, aplicare de vopsea intermediara si vopsea finala), un uscator cu radiatii infrarosii pe sina, produse in Suedia, si un cuptor performant cu 32.000 de metri cubi pe minut, vopsea pe baza de apa, masa de redresat caroserii pentru toate tipurile de masini.
Aproape doua miliarde de dolari s-au investit aici inainte de Revolutie pentru a produce sina de cale ferata. In anii de glorie, la Brasov se fabrica un tractor la fiecare 9 minute si in uzina munceau 25.000 de oameni.
La statia Pajura au inceput deja sa se monteze traversele pe care se va monta sina. La statia "Parc Bazilescu" inca se "slefuieste" calea.
Curata ma&sina Fa curat in masina. Nu ar trebui sa ai nicio greutate in plus. 3. Verifica-ti cauciucurile A grija ca anvelopele sa fie umflate cum trebuie.
Pai da, tati, sa fie manageri din astia super-specialisti, care doar se uita la calea ferata si se indoaie sina ca la ochiul lui Superman, manageri din astia ninja care daca trag o basina imping locomotiva cu saij de vagoane timp de un an.
- un dosar cu sina - certificatul de nastere al copilului, original si copie sau nr. de inregistrare care contine CNP-ul copilului de la Biroul de inregistrare nasteri de la Oficiul de Stare Civila, in cazul in care nu s-a eliberat certificatul de nastere;
Digitalizarea promisa romanilor intarzie in multe institutii, iar celebrul dosar cu sina devine tot mai gros. Intr-o filmare cu camera ascunsa, un angajat ii cere reporterului Antena 3 documente pe care ar putea sa le obtina din sistemul informatic, daca ar vrea.
Vedeta a iesit intr-un restaurant de lux din Bucuresti, dar nu singura, ci insotita de sotul Adi Sina si fiul ei.
Soferii astia care depasesc coloana si merg pe sina de tramvai ca asa vrea muschiu' lor de smecheri - si, daca ai comentat, baga de seama ca-si cheama amicii scandalagii prin statie, deh, chestiune de breasla -, soferii astia protesteaza.
Cu dosarul cu sina sub brat, parintii pot merge la scoala aleasa pana pe 18 mai, ca sa-si inscrie copiii la clasa pregatitoare.
Saptamana trecuta, sina unui tramvai a perforat podeaua unui autobuz, iar unul dintre tramvaiele noi a deraiat. Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca, din cei 150 de km de sine de tramvai, doar 50 se afla intr-o stare deplorabila.
Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur. ... Mofluzi si parasiti, pesedistii isi ascut sabiile pentru judecata de apoi a lui Adrian Nastase, pe care doar o minune il mai poate salva de decesul politic.
Noutatea majora a fost anuntarea oficiala a candidaturii lui Adrian Nastase. ... Taberele principale Adrian Nastase a intrat in lupta cam tarziu.
Fostul premier Adrian Nastase scrie, pe blogul sau, ca prin moartea lui Adrian Paunescu a pierdut un prieten si un coleg nepretuit, care a fost un monument, un poet de geniu, un simbol al dragostei de neam.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Pe fondul cresterii tensiunii in PSD, presedintele executiv Adrian Nastase nu doreste sa agraveze relatia dintre noua conducere si Ion Iliescu, mai ales ca acesta este cazut la pat.
Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... Printre colaboratorii primului numar se regaseau Adrian Marino, Ion Alexandru, Gabriel Tepelea sau Ilie Costache.
Dupa ce si-a vazut interesele deconspirate din bunavointa unor "buni" colegi de partid - dar pe care s-a incapatanat sa nu ii faca publici, desi a recunoscut ca ii banuieste, Adrian Nastase a sustinut ieri o conferinta de presa (de fapt, o declaratie de presa) prin care a incercat sa justifice mostenirea de la matusa Tamara.
google-analytics.com