Cautare

5439 de rezultate pentru "adresa baile herculane str complexelor nr 2 cod 325200 jud caras severin" (5.42 secunde)
Trecerea la statul de drept impunea crearea si adoptarea unui nou Cod Penal. ... N-avem nici acum un nou Cod Penal din simplul motiv ca Monica Macovei, ministrul justitiei, n-o are la inima pe Rodica Stanoiu, fostul ministru al justitiei.
Natiunile Unite, str. Halelor, Splaiul Independentei pe ambele maluri ale Dambovitei intre pod Eroilor/Stirbei Voda si Piata Unirii, Calea Victoriei intre Splaiul Independentei si str. Sevastopol, str. Izvor, str. ... Dacia, intre Calea Victoriei si str. Henry Coanda, str. Stirbei Voda, intre Calea Victoriei si str. Luterana, str.
- Str. Consecventei, dinspre Str. ... - Str. ... Bucuresti-Magurele catre Str. ... - Str. Teodor Mazilu, dinspre Str. Pucheni catre Str. ... - Str. Socolesti, dinspre Str. Muntii Carpati catre Str.
Str. ... Str. Stirbei Voda, intre Str. ... Str. ... Dobrescu, Str. George Enescu, Str. Franklin si Str. ... George Enescu, Str. ... Averescu - Str. ... Crangasi - Podul Grant - Str.
Str. ... Str. Stirbei Voda, intre Str. ... Str. ... Dobrescu, Str. George Enescu, Str. Franklin si Str. ... George Enescu, Str. ... Averescu - Str. ... Crangasi - Podul Grant - Str.
Pentru buna desfasurare a evenimentului se va restrictiona traficul rutier pe Calea Victoriei, in perioada 14 aprilie 2017 orele 22.00 - 18 aprilie 2017 orele 05.00, perimetrul cuprins intre Piata Victoriei si Str. ... Pe durata restrictiilor se va permite traversul pe Calea Victoriei, pe Str. Sevastopol, Str.
Pe de alta parte, MAE informeaza ca exista o atentionare emisa de catre autoritatile franceze de cod portocaliu de ninsoare pentru 19 departamente (judete) din estul Frantei (Ain, Aisne, Ardennes, Cote-d'Or, Doubs, Isere, Jura, Haute-Marne, Haute-Saone, Marne, Meurthe-et-Moselle, Meuse, Moselle, Nord, Bas-Rhin, Savoie, Haute-Savoie, Territoire de Belfort, Vosges).
Cod portocaliu de ger persistent, in cea mai mare parte a tarii, luni si marti. 5 judete din vestul tarii, sub cod galben Cod galben si cod portocaliu de ger Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari de ger persistent, valabile luni si marti, care acopera intreaga tara.
Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol in 15 judete si Bucuresti, din seara zilei de marti PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE Marti se anunta inca o zi geroasa.
Eurodeputatul Adrian Severin s-a autosuspendat, luni, din functia de vicepresedinte al BPN, pana la clarificarea situatiei din Parlamentul European, informeaza Realitatea TV. ... Liderul eurodeputatilor PSD Adrian Severin s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte al PSD.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca eurodeputatul PSD Adrian Severin trebuie sa-si dea demisia atat din PSD, cat si din Parlamentul European. In caz contrar, spune Ponta, Severin va fi exclus din partid. ... Severin trebuie sa demisioneze din PE si din PSD.
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Avertizare COD GALBEN de ploi si vant in Capitala si 20 de judete.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Un alt primar, Tudor Nadrag, doreste ca orasul Harsova sa urmeze exemplul celor de la Baile Herculane privind valorificarea apelor termale. "Doresc ca Harsova sa devina, prin sprijinul Ministerului Turismului, cel putin la fel ca Baile Herculane privind valorificarea apelor termale.
Referindu-ma la perioada anterioara, cantonamentul de la Baile Herculane, plus cele trei amicale desfasurate saptamana trecuta, as remarca faptul ca s-a lucrat intens, indeosebi la capitolul pregatire fizica generala, forta si un pic la capitolul tehnico-tactic, cel putin asa am inteles din reportajele de la fata locului.
Liderul socialistilor europeni, Martin Schultz, ii va cere demisia lui Adrian Severin din functia de europarlamentar, iar daca acesta va refuza, va incepe o procedura de excludere din grupul parlamentar S&D, a declarat Armin Machmer, purtatorul de cuvant al lui Schultz.
Avand in vedere compozitia conducerilor celor doua partide si a influentei alesilor locali asupra deciziilor strategice, este de inteles, prin principiul conservarii, de ce vocile publice din cele doua partide la adresa Aliantei sunt aproape inexistente si periferice din punct de vedere al capacitatii de influentare.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
Avand in vedere ca, zilele acestea, Bucurestiul se afla sub avertizare de cod galben si, probabil, ne vom confrunta cu temperaturi ridicate pana la sfarsitul lunii, asa cum arata meteorologii, am avut in aceasta dimineata o sedinta operativa cu toti factorii implicati in luarea masurilor privind protectia bucurestenilor in zilele cu temperaturi ridicate, caniculare.
google-analytics.com