Cautare

210 de rezultate pentru "adelina popovschi condamnare" (3.27 secunde)
Adelina Stoian, o profesoara din Timis, a fost gasita moarta in casa de catre sotul ei. ... La 33 de ani, Adelina Stoian era gravida in luna a noua cu un copil pe care si l-a dorit incă
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
A fost o condamnare pe care am respins-o considerand ca este nedreapta. ... • Inca din luna decembrie am facut o plangere la CEDO in legatura cu aceasta condamnare.
Amintesc si sprijinul pe care Guvernul Romaniei si Primaria Capitalei l-au acordat organizarii la Bucuresti, in luna august 2014, de catre Fundatia Romana pentru Democratie a Congresului International al Fostilor Detinuti Politici din Europa Centrala si de Est, care s-a incheiat cu adoptarea Declaratiei de la Bucuresti, de condamnare a crimelor si ideologiei comuniste.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Cinci dintre cei noua condamnati la moarte au fost deja arestati, iar o a zecea persoana cercetata in acelasi caz a primit o condamnare la inchisoare de trei ani. Aceasta este cea de a patra condamnare la moarte a liderului Al- Qaida.
Amintesc si sprijinul pe care Guvernul Romaniei si Primaria Capitalei l-au acordat organizarii la Bucuresti, in luna august 2014, de catre Fundatia Romana pentru Democratie a Congresului International al Fostilor Detinuti Politici din Europa Centrala si de Est, care s-a incheiat cu adoptarea Declaratiei de la Bucuresti, de condamnare a crimelor si ideologiei comuniste.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Fostul presedinte al Romaniei spune ca aceasta idee de desfiintare e in "consonanta" cu alte actiuni, printre care omiterea rolului puterii din care a facut parte, din raportul de condamnare a comunismului.
Indemnare la autosuspendare Mai multi lideri ai PSD ar sustine ideea ca la nivelul conducerii partidului sa i se ceara presedintelui CN al PSD, Adrian Nastase, sa se autosuspende din partid in situatia in care ICCJ va pronunta miercuri un verdict de condamnare in cazul acestuia, au declarat pentru NewsIn surse din partid.
1.2 S-a pronuntat impotriva sa o hotarare judecatoreasca de condamnare pentru fapte de coruptie, evaziune fiscala sau fapte comise cu violenta; ... inceperea urmaririi penale, dispunerea arestarii preventive, trimiterea in judecata, condamnarea in prima instanta, pronuntarea unei hotarari de condamnare definitiva.
Nu exista practica judiciara in tara pentru asa ceva, adica pentru condamnare pentru stopaj la sursa. ... Deci, de aceea, nu exista cazuri de condamnare.
Al vostru Gica Popescu" In 4 martie, Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv la inchisoare cu executare pe toti cei opt oameni din fotbal judecati in dosarul transferurilor, fostul fotbalist Gheorghe Popescu, la acel moment candidat la sefia Federatiei Romane de Fotbal, primind o condamnare de trei ani, o luna si zece zile.
- este dreptul inalienabil al Parlamentului sau a Guvernului sa dea legi de gratiere, mai ales cand Romania sta sub spectrul unei condamnari la CEDO pentru conditiile inumane de detentie, condamnare care va veni in luna mai 2017 si care va duce la prejudicierea bugetului de stat cu sute de milioane de euro;
Un tribunal din Teheran a anuntat prima condamnare la moarte in cazul unui participant la revoltele care au cuprins Iranul din luna septembrie, dupa decesul unei tinere in arestul politiei morale.
Vasile Lavric, barbatul condamnat pentru uciderea fostei sotii si suspectat pentru disparitia a altor trei partenere de viata, a primit o noua condamnare.
A urmat Adelina Hristea. Motivul acesteia a fost teroarea la care a fost supusa de sefii din partid. Raspunsul mai-marilor pesedistii nu a intarziat sa apara.
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvint al formatiunii politice denumite acum Partidul Conservator, ne-a declarat ca printre cele aproape 100 de persoane din Galati participante la Congres s-au numarat si ultimii intrati in partid, de la PSD de exemplu, cum ar fi consilierii judeteni Anca Ene si Adelina Hristea.
Dupa plecarea liderei tinerilor social democrati galateni, Adelina Hristea, la PUR, devenit intre timp Partidul Conservator, organizatia de tineret a PSD a intrat in faza de reorganizare.
Organizatia de tineret a PSD Galati si-a ales conducerea, atit pentru aripa municipala, cit si pentru cea judeteana Lovita greu de plecarea fostei lidere a tinerilor social-democrati, Adelina Hristea, la umanisti (acum conservatori), organizatia de juniori a PSD Galati a incercat sa se reorganizeze.
google-analytics.com