Cautare

52 de rezultate pentru "adela" (4.53 secunde)
Adela Omar, sotia lui Omar Hayssam - fugit din Romania, dupa ce a fost pus in libertate de un judecator din motive medicale - a plecat, sambata seara, spre sotul ei, de data aceasta fara sa-si ia copiii.
Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
Mihai Dragomir autorul cartii a vorbit publicului despre cum ar trebui sa ne organizam viata, alaturi de invitatii sai, Adela Diaconu - realizator si producator TV, Ornela Anghel - manager general Scoala Prems.
Adela Manolache, Make-Up Artist, este prezenta in aceste week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... Oamenii pot primi sfaturi de la noi in ceea ce priveste adaptarea machiajului asiatic la cel european", ne-a spus Adela Manolache.
Adela Popescu si Radu Valcan, care s-au confruntat cu monotonia in cuplu. Desi Radu Valcan sustine ca nu s-a pus problema de asa ceva in relatia lor, Adela Popescu a simtit altfel lucrurile.
Adela Burnea, presedintele fondator al Asociatiei „Carmen Silva”, a punctat, in contextul Zilei Internationale a Persoanei cu Dizabilitati, atat performantele artistice si sportive ale beneficiarilor asociatiei, cat mai ales impedimentele cu care acestia se confrunta in mod constant.
O consateanca a barbatului, Adela Variaruca, a precizat ca a fost chemata de cateva ori la APIA pentru a lamuri problema, insa nu a obtinut nicio solutie. ... "Noi nu avem cum sa desenam hartile respective, specialistii ar trebui sa se ocupe de asta", a aratat Adela Variaruca.
Medalii de aur au obtinut Daniel Matei (CSS Caracal, copii I) si echipa feminina de la CS Pandurii Targu Jiu (Laura Popescu, Maria Cretan, Flori Suciu, Mariana Fica, Adela Gosa).
Aceste premii au deja o traditie si sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care doreste sa aduca in acest fel recunoastere acelor personalitati publice care s-au remarcat prin performanata si creativitate in domenii precum muzica, artele, campaniile sociale si umanitare, sportul, designul vestimentar, beauty, media.
Medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea, a declarat, marti dimineata, ca tanara a fost gasita in stop cardio-respirator, avea traumatisme craniene, fracturi la membre, la bazin, la coloana cervicala si era in stop cardio-respirator, cu temperatura corpului de 18 grade.
Aurelia Ion a fost gasita in stop-cardio respirator de catre echipajele care au ajuns la fata locului, avea multiple fracturi si traumatisme si hipotermie severa, a declarat medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea.
"Am aflat povestea Martei prin intermediul unei prietene care mi-a aratat tricourile realizate de mama micutei, Adela Antoniu. ... "Toti copiii sunt copii" Adela Antoniu, mama fetitei, a fost profund miscata de initiativa artistei si de multitudinea de oameni care s-au alaturat acestui proiect:
"Nu uitati ca si copiii cu nevoi speciale sunt tot copii si trebuie sa le acordam sprijinul nostru", a declarat Adela Antoniu. ... Ce s-a intamplat in aceasta seara ne da incredere ca putem realiza ceea ce ne-am propus pentru acesti copii", a declarat Adela Antoniu.
Colectia Campionii', semnata de Adela Diaconu, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului romanesc, in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. ... Adela Diaconu si Ciprian Vaida au iesit la final alaturi de top modele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia.
M-am bucurat de numarul mare de participante din zona politica, medicala, antreprenoriala si juridica, cat si de prietene dragi precum vedeta Antenei1, Ozana Barabancea, Adela Diaconu si Corina Ozon.
Adela Popescu vorbeste pentru prima data despre drama prin care a trecut familia ei, dupa ce fratele sau a stat o luna in coma, dar si despre provocarile vietii de mama.
"Am fost de-a dreptul uimiti cand am vazut ca semnatura dansei figura in listele noastre desi pe buletinul dansei nu era aplicata nici o stampila de vot”, ne-a declarat Adela Coltea, presedinta comisiei de vot a sectiei 33, din cadrul liceului Decebal.
Astfel, in cadrul Consiliului National au fost numiti presedintele PRM Botosani, Stefan Baban, Dumitru Codreanu, Stelica Fasniuc, Adela Nechita, care au mai fost desemnati si in Comitetul Director, prim - vicepresedintele Eugen Nitura, juristul Valeriu Apetrei, Maia Bolea si Iulian Hauca.Dumitru Codreanu a fost ales si ca secretar executiv in Biroul Permanent.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
google-analytics.com