Cautare

52 de rezultate pentru "adela" (2.83 secunde)
Adela Stan a povestit pe blogul ei,jurnaluluneimamicifericite.ro despre dezbatere. Un articol care ne arata cat de sensibil este subiectul gasiti si pe olandezulzburator.
Daca iti place sa alergi, foloseste-ti pasiunea pentru sport si vino alaturi de Adela Popescu, Cabral, Vlad Petreanu, Cristian Leonte, Gabriela Szabo la "RUN4FREEDOM".
- Expozitia "Discover Korea in pictures" Sambata, 19 octombrie - Asian Make-up cu Adela Manolache: "Machiajul mireselor in India". - "Medicina Traditionala Chineza si Acupunctura":
Medicul coordonator al Unitatii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj, Adela Golea a declarat ca probabil va fi audiat tot personalul de la SMURD Cluj care a participat la interventie.
Printre vedetele care s-au bucurat alaturi de Laura pentru prima ei carte de bucate s-au numarat Adela Popescu, Iulia Vantur, Amalia Enache, Elena Lasconi, Andreea Ibacka, Andreea Esca si Alexandre Eram, Jojo, Aylin, Crina Semciuc, Ada Condeescu, Ileana Pescariu.
Evenimentul organizat de Adela Diaconu s-a desfasurat intr-o selecta locatie din nordul capitalei. Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, a fost premiat pentru crearea primului si singurul concept de fitness anti aging din Romania.
Editia aniversara a targului le va avea ca invitate speciale pe Adela Popescu si Dana Rogoz, care isi vor expune in fata vizitatorilor de toate varstele produse create sau inspirate de ele.
adelaparvu.com: Da! Arhitecta Ileana Mavrodin te invata sa-ti faci singur casa de lut! Hai sa vezi uimitoarea ei Cob House!
Adela Parvu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati designeri de interior din Romania, cea care a jurizat intrecerea designerilor floristi, ne-a declarat:
- Loredana Groza ne-a onorat cu prezenta la deschiderea oficiala a boutique-ului nostru, apoi Laura Cosoi, Adela Popescu, Dana Rogoz, actritele Ana Olaru si Ilinca Manolache, dar si Alina Chivulescu sau Laurette au devenit cliente fidele!
Ioana Ginghina si Anca Androne au renuntat la statutul de actrite in serialul Adela doar pentru o seara. Cele doua vedete au fost manechine la gala de moda organizata de Alin Galatescu.
Sebastian Papaiani, Victor Rebengiuc, Adela Marculescu. - Cum vi se pare Bucurestiul de astazi? - Bucurestiul e asediat de multa prostie si escrocherie!
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com