Cautare

3208 de rezultate pentru "activare serviciu antena romtelecom" (8.32 secunde)
Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Berbeci incepe cu o puternica activare a sectorului Iubirii din astrograma lor. ... Taurii sunt apreciati la serviciu si se pot astepta la o promovare.
- Pe baza unei marturii suta la suta mincinoase, obtinuta prin presiune, contrazisa de alti martori, eu sunt acuzat de instigare la abuz in serviciu si fals intelectual.
Cauzele infidelitatii maritale - imposibilitatea de a face fata diferentelor culturale sau etnice - dezamagirea unui partener fata de evolutia relatiei - asteptari nerealistice fata de casatorie - curiozitate - pierderea interesul fata de relatie, plictiseala - dependenta fata de intimitatea fizica - imposibilitatea de acomodare cu necesitatile partenerului, interesele sau planurile de viitor - imposibilitatea de a-i comunica partenerului interesele, planurile de viitor - plictiseala in casatorie, la serviciu, in viata sau relatie, rutina - absenta motivatiei de a rezolva problemele relatiei impreuna.
Doi functionari de la Serviciul Disciplina in Constructii sunt primiti in continuare la locul de munca si isi primesc salariul din bugetul municipalitatii, desi trebuia suspendati inca de acum doua luni, pe motiv ca sunt judecati pentru abuz in serviciu Dupa cum am relatat in numarul de ieri al cotidianului nostru, seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu unul dintre subalternii sai, Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar despre ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Romanii petrec in medie la serviciu cu trei ore mai mult decat salariatii din UE. ... Statisticile spun ca petrecem la serviciu circa o treime din viata, timp in care colegii ne sunt mai mereu prin preajma.
Reprezentantii Google au anuntat oficial lansarea unui nou serviciu care le va permite utilizatorilor sa gaseasca si sa cumpere mai usor muzica de pe internet, in parteneriat platformele Lala si iLike.
Google isi lanseaza propriul serviciu de stocare online gratuit Aveati nevoie de un stimulent pentru a va muta datele personale de pe hard pe un serviciu de stocarede tip cloud de pe internet?
41 prevede ca in exercitarea atributiilor de serviciu politistul este obligat sa prezinte insigna sau legitimatia de serviciu, dupa caz, pentru a-si face cunoscuta, in prealabil, calitatea, cu exceptia situatiilor in care rezultatul interventiei sau siguranta ulterioara a politistului ar fi periclitata.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea.
Ca sa se arate ce autoritar si nemaipomenit de independent este premierul de serviciu. ... Blejnar declara succesiv la televiziunile de stiri - Realitatea si Antena 3 - ca si-a "inaintat" demisia in urma cu doua luni - de parca ar fi trebuit sa i-o ia cineva.
Aceasta baza de date va fi asemanatoare cu cea intocmita de Romtelecom pentru abonatii sai de telefonie fixa.
Totodata, Roberta Anastase a spus ca Romania mai are probleme in domeniul agriculturii, unde eventuala activare a unei clauze sectoriale de salvgardare ar putea duce, "asa cum a spus si presedintele Traian Basescu", la blocarea unor fonduri europene.
Lucian Bolcas, vicepresedinte PRM, a declarat ca posibila activare de catre UE a clauzei de salvgardare pe justitie invocata de vicepresedintele Bundestagului ar fi nerealista si ar reprezenta un rau mult mai mic decat pastrarea Monicai Macovei in fruntea ministerului.
Din Grupare mai fac parte la aceasta activare fregata "Oruc Reis" (Turcia), nava de comandament "Slavutich" (Ucraina), corveta "Smeli" (Bulgaria) si nava de debarcare a desantului "Azov" (Federatia Rusa).
Ministrul Justitiei a vorbit despre posibilitatea activarii clauzei de salvgardare, precizand ca "o buna aplicare a normelor comunitare in Romania ar trebui sa faca mult mai dificil mecanismul de activare a unei atare clauze".
Romania a indeplinit astfel la termen obligatiile din clauza de salvgardare referitoare la justitie, a carei activare ar fi putut amina cu un an aderarea la Uniunea Europeana.
Romania nu va primi scrisori de avertizare timpurie inaintea raportului de monitorizare pe care Comisia Europeana il va prezenta in mai si, in principiu, nu exista motive de activare a clauzei de salvgardare, a declarat ieri Agentiei Mediafax ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu.
Taxa de utilizare lunara este si ea de 3 RON, in timp ce pentru activare va mai costa 75 RON.
Clientii vor putea alege, de asemenea, intre varianta cu tractiune pe fata si cea cu tractiune integrala cu activare optionala.
Clientii vor putea alege, de asemenea, intre varianta cu tractiune pe fata si cea cu tractiune integrala cu activare optionala.
google-analytics.com