Celebrul Andre Rieu concerteaza sambata 11 iunie 2016 si duminica 12 iunie 2016, la Bucuresti. Andre Rieu a mai sustinut 7 concerte in Piata Constitutiei in vara lui 2015. Violonistul a devenit Ambasador Onorific al Bucurestiului si a lansat un DVD live cu inregistrari din PiataConstitutiei din vara lui 2015.
Andrei Rieu concerteaza, in Bucuresti, in weekend, in Piata Constitutiei. Pentru aceste spectacole, a dus o scena uriasa, special din Olanda, transmite Agerpres. Cu ocazia celor doua show-uri, traficul rutier va fi restrictionat.
De aceasta data, Andre Rieu revine la Bucuresti cu un spectacol nou, diferit de cel de anul trecut. Fiecare dintre cele doua show-uri din weekend va dura trei ore, promit organizatorii. Concertul de sambata este sold-out, iar ultimele bilete ramase disponibile pentru concertul de duminica vor putea fi achizitionate atat de la punctele de vanzare amplasate in dreptul celor doua intrari principale, cat si prin reteaua Eventim.

Spectatorii care parasesc zona concertului vor trebui sa mai cumpere inca un bilet

In fiecare seara de concert, accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00, pe cele doua intrari amenajate in bulevardul Libertatii: intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidati de voluntari catre zona si locurile specificate pe bilete. Organizatorii recomanda venirea cat mai devreme la eveniment pentru a evita pe cat posibil aglomeratia de la portile de acces.
Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in zona de eveniment, pana la finalul spectacolului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu varste de pana la 2 ani este gratuit.
In zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, rucsacuri, bagaje voluminoase.
Este interzis sa se faca fotografii sau materiale video in scopuri comerciale fara acordul explicit din partea organizatorului. In caz de nerespectare a acestei conditii, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video pana la sfarsitul concertului si de a sterge inregistrarile video si/sau audio.
Din motive de securitate, participantii vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit in urma verificarilor va fi oprit si pastrat in garderoba amplasata in zona de acces. De aceea, toti fanii care vor participa la eveniment sunt sfatuiti sa fie atenti si sa lase la masina sau acasa orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise. De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis.

In zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar in punctele special amenajate.

Pe toata durata concertului, spectatorii vor avea la dispozitie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, in caz de urgenta. Spectatorii sunt rugati sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor stabilite de organizatori si sa urmeze instructiunile personalului calificat pentru evacuare in caz de urgenta. In iunie 2015, celebrul violonist Andre Rieu a sustinut la Bucuresti nu mai putin de sapte concerte in acompaniamentul orchestrei sale.
Ce restrictii de trafic sunt in Capitala
Potrivit Brigazii Rutiere, pe 11 si 12 iunie, intre orele 17:00 - 1:00 a zilei urmatoare, se inchide traficul rutier pe bd. Unirii, ambele sensuri, intre bd. I. C. Bratianu si bd. Libertatii, si pe bd. Libertatii, ambele sensuri, intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite.

Politistii recomanda urmatoarele rute ocolitoare:

- dinspre bd. Ghencea: prin Calea 13 Septembrie - bd. Tudor Vladimirescu - bd. George Cosbuc - bd. Regina Maria - Piata Unirii sau Calea 13 Septembrie - str. Izvor - bd. Natiunile Unite - Splaiul Independentei;
- dinspre Piata Alba Iulia: prin bd. Unirii - bd. I. C. Bratianu - Splaiul Independentei - Pod B. P. Hasdeu - str. B. P. Hasdeu - str. Izvor - Piata Arsenalului - Calea 13 Septembrie sau bd. Unirii - Piata Unirii - Piata Universitatii - bd. Regina Elisabeta - bd. M. Kogalniceanu - Piata Operei - Splaiul Independentei.

Sursa: romanialibera.ro