Cautare

730 de rezultate pentru "accrident rutier urziceni" (3.05 secunde)
Mai multi turisti straini care vin in Romania au pierdut, in ultima perioada, avioanele la intoarcerea spre tara lor din cauza traficului rutier ingreunat de la Bucuresti spre Aeroportul "Henri Coanda", potrivit reprezentantilor agentiilor de turism.
vehicule de transport rutier si parti ale acestora care au crescut cu 74,84% (+350,3 milioane de euro), fata de sem. ... vehicule de transport persoane rutier si parti ale acestora +33,93% (+463,4 milioane de euro);
Scopul acestei intalniri a fost fluidizarea traficului rutier si sporirea sigurantei circulatiei in zona Complexului Comercial Tom (Carrefour). ... In urma cu aproximativ trei zile, Primaria Constanta a fost sesizata de catre lucratorii din traficul rutier ca toate cele noua semne de circulatie au disparut.
euro), construirea podului rutier peste Canalul Dunare-Marea Neagra care va permite realizarea continuitatii rutiere prin incinta platformei portuare intre zona de nord si cea de sud a Portului Constanta, fara a mai fi necesara iesirea autovehiculelor din port pentru a utiliza podul rutier peste canal de pe soseaua Mangalia-Constanta.
Datele culese de Institutul National de Statistica arata ca in prima jumatate a anului 2007, comparativ cu perioada corespunzatoare a anului anterior, turistii romani au preferat sa plece in strainatate folosind transportul rutier, care a insumat 80,6% din numarul total al iesirilor din tara.
Transportatorii au amintit, in memoriu, faptul ca problemele specifice sectorului de transport rutier au fost prezentate inca din octombrie 2007, in cadrul conferintei organizate de Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR), cand au primit si promisiunea ca o parte dintre solutiile propuse vor fi aplicate, pentru restul urmand sa aiba loc consultari punctuale.
Formularul 392 B, denumit "declaratie informativa privind livrarile de bunuri, prestarile de servicii si achizitiile efectuate in anul 2007", trebuie depus de catre persoanele impozabile care nu s-au inregistrat ca platitori de TVA, a caror cifra de afaceri, excluzand veniturile realizate din vanzarea biletelor de transport international rutier de persoane, efectiv realizata la sfarsitul anului trecut, este cuprinsa intre 10.000 si 35.000 de euro, calculata in echivalentul in lei.
Aceste planificari trebuie sa contina strategii pe termen lung (planificarea traficului rutier, masuri de reducere a zgomotului acolo unde decibelii sunt peste limitele admise). ... În ceea ce priveste traficul rutier, pe timpul zilei, zgomotul cel mai mare se înregistreaza în jurul liniei de tramvai.
Aceste planificari trebuie sa contina strategii pe termen lung (planificarea traficului rutier, masuri de reducere a zgomotului acolo unde decibelii sunt peste limitele admise). ... În ceea ce priveste traficul rutier, pe timpul zilei, zgomotul cel mai mare se înregistreaza în jurul liniei de tramvai.
Noile reglementari ale codului rutier impuse anul trecut au fost unul din motivele cresterii semnificative a cifrelor de vanzari, afirma aceleasi surse.
Executivul a adoptat pe 28 octombrie o HG privind reglementarea furnizarii si transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din Romania.
Compania desfasoara activitati de transport international si expeditii pentru operatiuni de import, export si tranzit pe toate caile de comunicatii (rutier, aerian, maritim/fluvial), logistica, operatiuni portuare, depozitare si de comisionar vamal.
Scopul viitorului pod rutier peste canal este descongestionarea traficului greu din zona orasului Constanta si al vechiului pod rurier peste canal amplasat pe DN 39 (Constanta-Mangalia), au declarat oficialii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC), adica entitatea ce va implementa acest important proiect de infrastructura estimat la cca.
Acestea vor trebui sa plateasca pentru costurile externe, ca de exemplu poluarea aerului, fonica si congestionarea traficului rutier.
La randul sau, eurodeputatul PPE-DE (PD-L) Alexandru Nazare a atras atentia asupra faptului ca nu este momentul potrivit pentru o impovarare suplimentara a sectorului rutier, iar efectele noilor taxe vor fi amplificate de alte probleme actuale precum scumpirea carburantilor sau majorarea tarifelor de utilizare a infrastructurii.
Astfel, pe langa proiectul celui de-al II-lea pod rutier peste Canalul Dunare-Marea Neagra in zona ecluzei Agigea se numara si finalizarea digului de larg in Portul Constanta, precum si dezvoltarea capacitatii feroviare in sectorul fluvio-maritim al Portului Constanta.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Mai multe autoritati si organizatii din sectoarele transport cai ferate si transport rutier din 23 de state ale Uniunii Europene organizeaza astazi, 25 iunie a.
Administratorii drumurilor din Craiova au inventat un nou marcaj rutier pentru delimitarea benzilor pe acelasi sens de mers: ... (1) si (2)", se arata in regulamentul de aplicare a Codului Rutier, la art.
Pana cand cineva ne va demonstra totusi pe text de act normativ cum e mai bine pentru fluidizarea traficului rutier, n-ar strica sa reluam povestea giratoriului cu semafoare de la Consul.
google-analytics.com