Cautare

61295 de rezultate pentru "accidentul din perisoru" (6.23 secunde)
La sfarsitul lui decembrie o parte a romanilor era in doliu dupa Teo Peter, mort, intr-o stupida intamplare, din infatuarea unui angajat al Ambasadei Americane care circula prin Bucuresti ca si cum s-ar fi aflat cu masina de teren prin desert.
Vifor Rotar) Din ceata din Apuseni s-a desprins o alta transa de Romanie decat asta care ne infecteaza televizoarele.
Din acest motiv, am ales sa va prezentam un top al celor mai ciudate morti. ... O femeie din Chardon, Ohio, a recunoscut ca si-a obosit sotul pana cand acesta a decedat.
Vacanta la care cei 36 de turisti din Republica Moldova au visat un an intreg s-a incheiat tragic, ieri, pe drumul spre casa. Alarma s-a dat ieri dimineata, in jurul orei 9.00, printre toate echipajele de salvatori din sudestul tarii.
Doua persoane decedate, sunt date aproximative, ambii cu varsta de aproximativ 30 ani, sunt din Republica Moldova. Din primele informatii vorbim de neadaptarea vitezei la conditiile meteo si de drum, in zona ningea, iar accidentul s-a produs pe un sector de drum in curba, a precizat Gheorghe Filip.
O tristete nesfarsita in fata racelii de metal din ochii sticlosi ai corbilor din presa. ... Cand tasneste spontan, pune in asteptare orice resentiment, amana putin dezlantuirea animalului din noi. ... Din acest comert ilicit cu nevroze se naste materia prima a urii.
cerealele integrale, arahidele, legumele verzi, ciupercile, fructele - mai ales caisele, portocalele, bananele -, carnea, organele, pestele, lactatele, ouale Beneficiile vitaminelor din grupa B inca nu s-au epuizat. Stim ca vitaminele din grupa B sunt indicate pentru protejarea sanatatii parului si pielii.
Lucrurile par sa mearga din rau in mai rau pentru fostul pilot din Formula 1, dupa accidentul la schi suferit pe 29 decembrie 2013 in Franta.
Copila de 12 ani care a murit la Zalau, dupa ce a cazut dintr-un microbuz, a fost pusa in pericol din prima secunda. ... Fata statea pe un scaun improvizat, montat ilegal in masina, iar usa din spate a vehicului nu era asigurata.
Iar cel mai hazliu a fost Taracila, care l-a invitat pe Tariceanu sa vorbeasca de jos, ca nu cumva sa-si afecteze organul cu care face politica, deja vatamat in accidentul de motocicleta.
Accidentul a avut loc marti seara, in localitatea Stiubieni, din apropiere de Saveni, dupa ce Valentin M., agent in cadrul Politiei Saveni, a pierdut controlul volanului intr-o curba la stanga. Aflat pe scaunul din dreapta soferului, Gheorghe V.
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, este hotarit sa nu cedeze in lupta pe care o duce cu partidele aflate la guvernare, chiar daca, dupa cum spune, a aflat din surse sigure ca i se pregateste o lovitura, pentru a i se inchide gura si a inceta cu dezvaluirile pe care le fac cei din administratia publica locala.
Cei mai multi dintre parlamentarii de Constanta au preferat, vineri seara, sa ramana in Bucuresti decat sa se intoarca in teritoriu, motivele fiind vremea capricioasa si accidentul de pe Autostrada Soarelui.
Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori.
Dupa doua luni de la accidentul suferit pe o partie de schi din Franta, MICHAEL SCHUMACHER se afla in stare critica.
Diabetul zaharat este o problema de sanatate majora din ce in ce mai raspandita in Europa .
Infidelitatea Barbatii infideli sunt supusi unui risc mai mare de infarct, faptul de a-ti insela sotia creand un stres si un sentiment de culpabilitate care aduc prejudicii sanatatii, se afirma intr-un studiu realizat recent de cercetatorii de la Universitatea din Florenta.
Un bol de iaurt furnizeaza 49% calciu, 12% magneziu, 18% potasiu din necesrul zilnic. ... O farfurie de fasole alba asigura 23% calciu, 30% magneziu si 18% potasiu din ratia zilnica. ... 1% calciu, 8% magneziu, 12% poasiu din necesarul zilnic avem de la o singura banana mijlocie.
Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon. ... Din punct de vedere psihologic, escrocul mizeaza pe panica de moment a celui de la telefon.
google-analytics.com