Cautare

61295 de rezultate pentru "accidentul din perisoru" (6.74 secunde)
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom. Tevile de apa nestiute din subsolul Craiovei crapa una cate una sub asediul pichamerelor.
Ca unul care si-a facut un obicei din a invoca dragostea fata de tricolor, Traian Basescu nu ar putea accepta, de principiu, sa ia comanda unei nave sub pavilion strain. ... Asta, din totalul de 319 de nave comerciale detinute in 1990.
Germanul a fost operat de mai multe ori pana acum, si dupa o lunga perioada a fost scos si din starea coma indusa.
Alti doi dintre ranitii in accidentul aviatic au fost coborati, de catre cei care i-au gasit, intr-o zona de unde vor putea fi preluati cu ambulanta, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Unirea" Alba, plutonier Alina Balas.
Cercetatorii de la Institut National de la Sante et de la Recherche Medicale (Inserm), in colaborare cu Centre Hospitalier Regional Universitaire din Lille si Institutul Pasteur din Franta, si-au concentrat eforturile tocmai pe identificarea cauzelor AVC-ului la tineri.
Accidentul a avut loc martți in localitatea Gilau din judetul Cluj. ... In urma accidentului, Lavinia Bososchi, aflata pe scaunul din dreapta, a decedat pe loc.
- In urma studiilor, aceasta dieta s-a dovedit eficienta in scaderea riscului aparitiei bolii Alzheimer la 53% din subiectii care au urmat-o strict si la 36% din subiectii care au aplicat-o orientativ, fiind redus ritmul declinului cognitiv printre pacientii in varsta, a declarat nutritionista.
Circulatia rutiera pe DE 70 in comuna Tamna din judetul Mehedinti este blocata la aceasta ora dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal in urma unui derapaj.
O soferita a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova astazi, in jurul pranzului, fiind ranita in urma unui accident produs pe DE 574, la iesirea din municipiu.
Nimic din astea nu e deranjant, de aceea am introdus rubrica "Parerea cititorilor " chiar pentru a afla parerile oamenilor, nu de forma. ... Aici nu era cazul, intimplarile, tragice din pacate, au suscitat un interes enorm. ... Ginditi-va, pastrind proportiile bineinteles, la accidentul printesei Diana si al prietenului ei.
Dupa accidentul lui Teo Peter din trupa Compact am sarit cu totii in sus, s-a facut mare valva o perioada.
Si ei vor avea baze americane, dar in cazul in care vreun soldat cu cateva beri la bord va accidenta mortal vreun cantaret de mare valoare din tara gazda, sentinta o vor da bulgarii, nu americanii. ... Bulgarii, din nou si pentru a cata oara, ne dau peste nas.
Doua persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenta Craiova, ieri, in jurul orei 11.00, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost implicat intr-o tamponare violenta, produsa pe strada Obedeanu din municipiu.
Doi tineri din Viisoara s-au rasturnat cu Toyota in care se aflau. ... Potrivit anchetei politistilor, accidentul s-a produs duminica noapte pe drumul dintre Paltinis si Radauti Prut, din cauza vitezei.
Nicoleta de 35 de ani din jud. ... Mihai de 31 de ani din Bucuresti. Accidentul s-a soldat cu decesul la fata locului al motociclistului si ranirea grava a conducatoarei auto, care a ramas internata la spital.
IULIAN, de 25 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mitsubishi, pe Calea Vacaresti dinspre Splaiul Unirii catre bd. ... 276, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, situatie in care a intrat in coliziune cu o motocicleta marca Yamaha, condusa din sens opus de O.
Un tanar din Constanta a plecat de la locul accidentului, dupa ce masina pe care o conducea a izbit un copac si a luat foc.
Ei au fost preluati imediat de o ambulanta si transportati la Spitalul din Ploiesti pentru investigatii. ... Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a produs pe DN1, la iesirea din Ploiesti, potrivit Romania TV.
Accidentul a avut loc la iesirea din localitatea Telciu spre Fiad si a fost anuntat prin 112 la ora 00.32, iar la fata locului au fost trimise doua echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare si doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bistrita-Nasaud.
Primii raspunzatori pentru accidentul de pe strada Brandusei din Craiova, cand un autoturism s-a proptit intr-o gaura din carosabil, au fost gasiti reprezentantii Regiei Autonome Apa Craiova.
google-analytics.com