Cautare

8434 de rezultate pentru "accidente rutiere 11 10 2009 in constanta" (3.05 secunde)
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Prefectul Danut Culetu s-a intors cu vesti bune de la intalnirea cu ministrii si premierul Calin Popescu Tariceanu, desfasurata in perioada 31 ianuarie - 1 februarie, in Capitala.
Reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta au tras linie, la finele primului semestru al anului si au prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, realizarile avute.
Se justifica pretul politelor RCA in Dolj, judet vazut ca una dintre cele mai riscante zone din tara? ... La ghiseul unei companii de asigurari din Craiova, un barbat se opreste cu certificatul de inmatriculare al masinii in mana.
Lucratori ai Biroului Cercetari Accidente Rutiere soldate cu victime, din cadrul Brigazii Rutiere, l-au identificat pe D.
La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, situat pe str. Blejoi, a intrat in coliziune cu un autovehicul marca VW Transporter, care la iesirea din curtea imobilului nu a a acordat prioritate de trecere.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
La data de 14 februarie 2011, in jurul orei 19.15, U. ... ISABELA de 21 de ani, din Bucuresti care s-a angajat in traversarea strazii pe marcajul pietonal marcat si semnalizat corespunzator. In urma accidentului, tanara a fost internata in spital.
La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. ... Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea" situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Citroen Jumpy condusă
La data de 27 martie 2011, in jurul orei 10:30, agenti de siguranta publica din cadrul Secyiei 11 Politie, l-au depistat pe Calea Vitan, sectorul 3, pe M.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... Vasile de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi. ... Cum-necum, romanii si-au votat ieri viitoarea garnitura parlamentara iar cei care s-au ostenit sa se deplaseze la sectii spera, in mod evident, ca noii alesi sa se aplece cu interes asupra problemelor natiei in viitorii patru ani.
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
ei se vad pe locul doi in tara cu cele mai nesigure sosele. Romanii se omoara pe capete in trafic, media accidentelor mortale survenite surclasand net media UE, potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009 (ERS).
Conducerea directiei constantene a Arhivelor Nationale a tot atras atentia, in ultimii ani, asupra necesitatii atribuirii unui alt spatiu in care sa-si desfasoare activitatea si mai ales unde sa fie depozitate documentele aflate in grija institutiei.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
google-analytics.com