Cautare

969 de rezultate pentru "accidente leordeni arges" (3.69 secunde)
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Duelul dintre FC Arges si FCSB, scor 2-3, a fost unul incendiar in teren, cu o multime de faze de poarta superbe, dar si cu momente tensionate intre jucatorii celor doua echipe.
O femeie de 40 de ani din Arges a murit, marti, dupa ce a fost batuta crunt de catre sotul ei, iar primele cercetari ale politistilor arata ca barbatul ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei, acesta primind SMS-uri prin care era anuntat ca femeia il insala cand el este la serviciu.
U Cluj - FC Arges 2-0 Superliga, play-out, etapa 1 A marcat: ... Ioan Ovidiu Sabau FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila Arbitru:
FC Arges - Voluntari 0-2. ... FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, P. Matricardi, I. Armas, - Rata, Sigurjonsson, Meleke, Aliji - M.
Cupa Romaniei, sferturi de finala CFR Cluj - FC Arges 1-0 (0-0) A marcat: ... Dan Petrescu FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila Stadion:
Superliga, etapa a 6-a CS Mioveni - FC Arges 0-2 (0-1) Au marcat: ... Vlad Taran FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila
Ion Iriceanu catre Popesti-Leordeni. Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul statiei de metrou "Dimitrie Leonida" a surprins si accidentat grav pe S.
Anchetatorii au stabilit ca barbatul a talharit-o pe Iuliana Neblea, a omorat-o dupa care a transat-o cu un cutit si a aruncat trupul in raul Arges. ... In aceasta dimineata , procurorii vor perchezitiona locuintele suspectului din Topoloveni si Leordeni.
Sunt interesante si cazurile Chinei, Moldovei si statului filipinez care, desi nu figureaza in clasamentul statelor cu cele mai multe accidente, apar totusi in situatia cazurilor mortale inregistrand 3-4 decese in 2007.
Pe de alta parte, acestea pot prezenta defecte ascunse care pot provoca accidente. ... Ce se intampla cu cei care produc accidente pe timp de iarna si nu sunt echipati corespunzator?
Unii chiar au suferit accidente grave:
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente.
Mai putine accidente de munca Un lucru imbucurator il reprezinta faptul ca in prima jumatate a anului in curs s-a constatat o reducere a numarului de persoane accidentate fata de aceeasi perioada din 2006.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. ... "Astazi (ieri - n.r.) s-au prezentat mai putini soferi implicati in accidente usoare fata de ieri.
Multe accidente s-au produs, din cauza ca unii soferi considera ca soseaua are doua benzi pe sens - desi, in realitate are doar una si un acostament. ... Reprezentantii asociatiei Pro Infrastructura sustin ca din aceasta cauza se produc multe accidente.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... In tara noastra, se inregistreaza 300 de accidente vasculare cerebrale noi, fata de 200, care reprezinta media europeana.
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator:
google-analytics.com