Cautare

969 de rezultate pentru "accident" (3.01 secunde)
Un microbuz de transport persoane a fost implicat intr-un accident produsin urma cu putin timp, in judetul Arad. Patru persoane aflate intr-un autoturism au fost ranite.
Accident cumplit in Sibiu. O tanara de 19 ani si un tanar de 22 de ani au murit, iar alti doi sunt in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului.
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto Z. Hanmiao, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Din accident a rezultat urmatoarele: - ranirea grava a lui P. VALENTIN, care a ramas internat la spital - decesul la fata locului a lui S.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Dupa accident conducatorul autovehiculului marca VW Transporter a parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie. Din accident a rezultat ranirea usoara a lui B.
Intr-un accident de circulatie, produs in comuna maramureaseana Bucium, au murit 4 tineri. Din cauza vitezei excesive, masina in care se aflau cei 4 tineri a scapat de sub control, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un tir.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care de la spital a fost indrumat la domiciliu. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Cei doi nu au apucat sa se bucure de Craciun pentru ca au fost implicati intr-un accident rutier in vacanta, in Thailanda.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
Un accident in care au fost implicate trei autoturisme a avut loc in acesta seara pe Soseaua de Centura, zona Otopeni.
Asa s-ar putea rezuma in cateva cuvinte fapta unui tanar din satul Talpa (comuna Candesti) implicat sambata seara, intr-un accident mortal petrecut in satul Lunca (comuna Varfu Campului).
Din accident a rezultat ranirea grava a lui J. Calina de 79 de ani din jud. Buzau, pasagera in Ambulanta, care a ramas internata la spital.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto G. Gheorghe, care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu paratul etilotest rezultatul fiind negativ.
Din accident a rezultat ranirea urmatoarelor persoane: - ranirea grava a conducatorului auto T. Nicolae, care a ramas internat la spital - ranirea grava a lui D.
Din accident a rezultat avarierea celor patru autovehicule, ranirea grava a lui M. Mihaela de 18 ani din jud. Ilfov, pasagera in microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter, care de la spital a fost indrumata la domiciliu si unsprezece raniti usor, respectiv B.
Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, ranirea grava a lui M. ROXANA de 35 de ani din Bucuresti si ranirea grava a lui A.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
google-analytics.com