Cautare

969 de rezultate pentru "accident" (2.55 secunde)
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Un accident in lant in care au fost implicate cel putin 20 de masini a avut loc joi dimineata, in Bucuresti.
Cel putin 53 de oameni au murit si alte zeci au fost raniti intr-un accident rutier in Mexic. Victimele sunt imigranti care voiau sa ajunga la granita cu Statele Unite.
Edilul Beleti Negresti care disparuse fara urma a fost gasit, dupa ce a provocat un accident rutier pe Valea Jiului.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. Potrivit ISU Brasov, trei dintre victime au fost transportate la spital.
Accident rutier in Cluj Napoca! O masina a Politiei Locale s-a lovit cu un autobuz si un cap tractor
Agentul de politie din Buzau care este anchetat dupa ce s-a dus in uniforma la o femeie pentru a intretine relatii sexuale contra cost, incercand sa plece fara sa plateasca, si care a provocat un accident, apoi a refuzat prelevarea de probe biologice, a fost arestat preventiv.
Un accident de circulatie deosebit de grav a avut loc in aceasta dimineata, pe DN28 Iasi-Targu Frumos. Sapte persoane au murit, iar alte trei persoane sunt la spital si medicii incearca sa le salveze viata.
Traficul din centrul Capitalei a fost dat peste cap, luni dimineata, in urma unui accident care a avut loc in zona intersectiei Tineretului.
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Trei autovehicule militare dintr-un convoi NATO au facut accident pe DN7, in zona localitatii Calinesti, din Arges.
Insa nu ma pot impaca cu gandul ca acest accident este doar o ironie a sortii, ca "asa a fost sa fie", ca "i-a tras ata" spre nenorocire.
Accident mortal, aseara, pe autostrada Timisoara - Arad, in care au fost implicate un autoturism, un microbuz de marfa si o cisterna.
Un accident in care au fost implicate sapte masini a avut loc, in aceasta dimineata, pe DN1, in dreptul aeroportului Baneasa, pe sensul de iesire din Bucuresti.
S-au ingrijit cei in cauza sa fie treaba curata, musamalizata, iar cand sa fie tras vinovatul la raspundere, pe langa faptul ca fusese "trimis pachet" acasa la el, inca din prima ora dupa accident, ia dovezile si martorii de unde nu-s.
Nicolae Labis murea intr-un accident de tramvai, un tramvai ca vai de el de pe vremea ITB-ului.
Un accident mortal s-a produs in aceasta dimineata pe Valea Oltului. Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului ambii soferi au murit, iar o femeie a fost proiectata prin parbriz si este ranita grav.
Nu tin cont de reguli de circulatie, de indicatoare sau semafoare, ei stiu doar sa apese pe acceleratie, sarcina evitarii unui accident urmand sa cada doar pe umerii celorlalti, obligati sa-l evite pentru a evita un accident.
Accident grav, marti seara, in vestul Ucrainei. 27 de oameni au murit si 12 au fost raniti, in urma coliziunii dintre un autobuz cu pasageri, un microbuz si un camion cisterna.
Un asemenea accident nu poate fi uitat si probabil o sa se gandeasca toata viata ei la acest accident si cum si-a pierdut cea mai buna prietena, dar recuperarea fizica este saptamanala.
google-analytics.com