Cautare

969 de rezultate pentru "accident" (3.15 secunde)
Accident grav in Arad! Carambol intre 3 masini si un microbuz | 10 persoane au fost ranite
Trei surori au murit intr-un accident deosebit de grav petrecut putin inainte de miezul noptii. Alte 3 persoane au fost ranite si au ajuns la spital.
Un microbuz, plin cu romani care se intorceau in tara, a fost implicat intr-un accident mortal pe o sosea din Austria.
Un grav accident a avut loc, in aceasta dimineata, pe DN 2, in localitatea Garoafa, judetul Vrancea. Un autocar cu ucraineni s-a rasturnat, iar 23 de persoane ranite usor au fost preluate de ambulante.
Accident cu doi morti si doi raniti, dupa ce doua masini s-au ciocnit, in judetul Constanta
Expertii sunt ingrijorati de prezenta militarilor si a tehnicii de lupta, in zona centralei. AIEA cere masuri urgente pentru prevenirea unui accident nuclear la Zaporojie. Sunt 196 de zile de razboi.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
Accident grav la Iasi: 6 victime dupa ce doua masini s-au ciocnit
Accident cumplit la Targu Mures: 2 oameni au murit dupa ce 2 masini si un TIR s-au ciocnit | Traficul este blocat complet
De astazi, constatarea ambiabila de accident, necesara in cazul politelor RCA, poate fi completata si online, de pe telefon. Soferii vor putea inclusiv sa deseneze schita accidentului.
Un autocar in care se aflau 21 de pasageri a fost implicat intr-un grav accident de circulatie pe o sosea din judetul Valcea.
Un accident rutier grav a avut loc in capitala cu putin timp in urma.
In afara de lovitura din acel moment, masina mai avea o urma a unui accident, la portiera din partea opusa accidentului. Politistul imi propune fara sa ezite, sa-i dau 100 de euro, pentru a-mi trece in procesul verbal si portiera indoita intr-un accident mai vechi.
Un accident in lant in care sunt implicate 11 masini a avut loc marti dimineata pe Autostrada Transilvania. Sase persoane sunt ranite, potrivit primelor informatii.
Poetul basarabean Grigore Vieru a incetat din viata, in noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul de Urgenta din Chisinau, unde era internat la reanimare, in urma unui accident auto petrecut in urma cu cateva zile, informeaza Amos News.
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
De asemenea, factori precum constientizarea pericolelor de pe drum, instalarea camerelor de supraveghere a vitezei, constrangerile legislative rutiere mai stricte, campaniile de preventie, implicarea cuiva cunoscut intr-un accident si implicarea personala intr-un accident i-au influentat, in general, in mai mica masura pe soferii romani decat pe cei europeni.
Barbatul ranit a oferit cateva detalii despre autoturismul implicat in accident, el amintindu-si ca era vorba de o masina straina cu numere galben cu negru, probabil de Marea Britanie, iar zecile de politisti plecati in cautarea fugarului au reusit sa-l gaseasca in doar doua ore.
La Caranasebes a avut loc recent un accident grav. ... Si cunoscutul pilot Ionel Pascota a fost victima unui accident, insa el nu a fost lovit de soferul teribilist, ci motocicleta pe care o conducea a luat foc in timpul concursului.
Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a conducatorului de motociclu care, de la spital, a fost indrumat la domiciliu. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a lui A.
google-analytics.com