Cautare

969 de rezultate pentru "accident" (3.37 secunde)
"In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 0,59, am fost sesizati prin 112 despre faptul ca la intersectia bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Cicero s-a produs un accident rutier cu victime.
De asemenea, in accident, au fost ranite grav doua pasagere aflate in autoturismul VW Passat. Politistii au intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Ucideri din Culpa din cadrul Brigazii Rutiere.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
Trei est-europeni au murit intr-un accident pe o autostrada in Irlanda. Accidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in apropierea orasului Cashel, pe autostrada M8, ce leaga Cork de Dublin.
Dintre toti pasagerii unei masini, un copil fara centura de siguranta are sanse minime de supravietuire in caz de accident. ... Desi suna dur, in caz de accident ei sunt primii proiectati prin parbriz.
Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C. Madalin, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, precum si ranirea usoara a pasagerilor din autoturismul Toyota Land Cruiser, E.
Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M. MARIN si doi minori, ambii de 4 ani, care de la spital au fost indrumati la domiciliu.
Cand a aflat de accident si a venit sa-si vada masina, proprietarul s-a luat cu mainile de cap. Potrivit politistilor, accidentul s-a produs din cauza soselei umede si vitezei.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui M. Magdalena de 61 de ani din Bucuresti, pasagera in autoturismul marca Dacia Logan condus de M.
Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui M.
Soferul autobuzului care marti seara a intrat in vitrina unei farmacii din municipiul Suceava este in stare stabila, potrivit medicilor Spitalului Judetean, care au stabilit ca barbatul a suferit un accident vascular.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. Soferul microbuzului, in care se aflau noua pasageri, a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa si s-a oprit intr-un stalp.
Din accident a rezultat ranirea conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital si avarierea celor trei vehicule. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane:
"Echipajele noastre de la Pascani s-au deplasat imediat la fata locului, unde s-a constatat ca sunt patru persoane decedate in accident.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Un primar dintr-o localitate suceveana e cautat de peste 12 ore dupa ce a provocat un accident de circulatie si a fugit.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital. Cei doi conducatori au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.
Accident in Pasajul Unirii, evitat in ultima clipa. Un participant la trafic a oprit la timp TIR-ul.
Din accident a rezultat ranirea grava a biciclistei care a ramas internata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
google-analytics.com