Cautare

5995 de rezultate pentru "accident rutier taxi constanta" (3.08 secunde)
Severin, pe Calea Targu-Jiului, la un accident rutier. Conducatorul autoturismului, care nu avea persmis de conducere si se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a fost scos de catre cetatenii din trafic si preluat de echipajul S.A.J.
Accident rutier in Cluj Napoca! O masina a Politiei Locale s-a lovit cu un autobuz si un cap tractor
Cei doi nu au apucat sa se bucure de Craciun pentru ca au fost implicati intr-un accident rutier in vacanta, in Thailanda.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
"In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 0,59, am fost sesizati prin 112 despre faptul ca la intersectia bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Cicero s-a produs un accident rutier cu victime.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
In 2001, pe cand era vedeta la "Vara Ispitelor", primul reality-show difuzat de Pro TV, acesta a omorat o femeie insarcinata intr-un accident rutier.
In timpul raziei a fost amendat si un client recalcitrant dintr-un taxi, care a primit o sanctiune de 210 lei pentru nefolosirea centurii de siguranta. ... "De asemenea, se poate produce un accident rutier prin neacordarea de prioritate pentru celelelalte autovehicule.
Daciile Logan care au fost taximetre Nu trebuie sa va dau prea multe detalii despre toate acele motive pentru care trebuie sa ocolesti fostele masini de TAXI, nu? ... Daca vezi piese ieftine, sunt sanse ca masina sa fi fost TAXI.
Taxi Blues s-a jucat si la Campina Aceeasi sala plina cu spectatori, acelasi teatru de calitate. In jur de 800 de persoane au raspuns invitatiei mele de a veni la Casa de Cultura si de a vedea piesa "Taxi Blues".
• Pe 14 februarie 2012, ora 22:30, in Ewell, Anglia, Scott Martin cu familia erau intr-un taxi intorcandu-se la domiciliu. ... Cat despre soferul de taxi, acesta a refuzat sa mai treaca prin zona observatiei.
Siguranta calatorilor, in pericol Cum din salariile soferilor nu se poate taia si nici la pretul combustibilului nu poti sa umbli, singura solutie vizeaza masinile de taxi. ... Este vorba de plata la pausal, ce presupune ca operatorul de taxi impune soferului sa realizeze o anumita suma zilnic.
Operatorii de transport privat sau soferii de maxi-taxi vor scoate mai putini bani din buzunar in cazul in care vor fi prinsi ca au incalcat anumite prevederi din regulamentul de organizare si desfasurare a serviciului regulat de transport public local de calatori in municipiul Galati.
Costuri scazute la deplasarea cu taxiul Majoritatea taxiurilor din judetul Dolj functioneaza cu GPL, fapt care a dus la mentinerea unui cost scazut pe kilometru al firmelor de taxi, cel mai castigat fiind cetateanul.
16 operatori de taxi care fac parte din grupa taximetristilor independenti vor putea sa isi depuna, pana pe 10 mai, la Centrul Informational pentru Cetateni de la parterul primariei, cererile privind solicitarea eliberarii autorizatiilor de taxi.Acestea vor fi insotite de copii dupa autorizatiile eliberate de primarie, conform Legii 507/2002 si Legii 300/2004, certificatul de inregistrare fiscala la Oficiul Registrului Comertului si dupa atestatul de pregatire profesionala, precum si dupa cartea de identitate si certificatul de inmatriculare, inclusiv talonul cu verificarea tehnica valabila a autovehiculului.
Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA) a elaborat normele de aplicare a Legii privind transportul in regim de taxi si de inchiriere, solicitate de sindicatele si patronatele din domeniu, inclusiv in cadrul unor proteste organizate la Bucuresti.
Reprezentantul COTAR a dat ca exemplu de firma neautorizata compania de taxi Modern din Bucuresti. ... COTAR reprezinta toate firmele de taxi din tara, 70% din scolile de soferi, 70% din firmele care efectueaza transport de persoane si 25% de marfa.
In semn de solidaritate, soferii de maxi taxi nu au recunoscut astfel de practici. In prezent, cele 50 de maxi-taximetre din Botosani circula pe cinci trasee.
google-analytics.com