Cautare

21750 de rezultate pentru "accident rutier in 07 10 2009 dimineata satu mare" (5.64 secunde)
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare.
Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. • Abstinenta economica Mai tineti minte cand ni se spunea ca societatile de consum, sistemele capitaliste in general, miros urat?
In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
In sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost aprobat un proiect privind realizarea pasajului subteran de la Razoare. Proiectul va fi realizat in colaborare cu Metrorex, a declarat pentru B365.ro directorul Regiei, Gheorghe Udriste.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare.
Codul rutier s-a modificat din nou. Nu substantial, dar oricum, schimbarile sunt demne de luat in seama.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta organizeaza pe data de 22 septembrie, ora 12:00, la sediul institutiei, o licitatie deschisa pentru achizitie "Asistenta tehnica de proiectare si supervizare lucrari pentru proiectul Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra (CDMN) si lucrari aferente de infrastructura rutiera si de acces".
La fel s-a procedat si in cazul tronsonului Murfatlar - Valu lui Traian - Agigea (unde Autostrada Soarelui se imbina cu Varianta de ocolire a Constantei).
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
google-analytics.com